Evet keseyi gördük normal dir değil mi Bi üzüldüm moralim bozuldu çok teşekkür ederim48 saatte ℅60 beklenır yanı normal keseyi de görmüşsün zaten
Çok fazla endişeleniyorum acaba az mı yükselmiş diye içim içimi yedi çok şükür 1 evladım var hamile kalabiliyorken bu kadar endişeleniyorum Allah bu yolda uğraşanlara kolaylık versin zor Rabbım herkese bu duyguyu tattırsınİnsan telaslanıyor ama şuan ıcın normal inşallah sagsaglım kucagına alırsın
Kaç haftalık canimMerhabalar adet gününde test yaptım pozitif çıktı kan verdim 196 çıktı 2 gün sonra 440 çıktı 2 gün sonra 1164 çıktı bugün kontrolüm vardı keseyi doktorum gördü gayet olumlu konuştu ve kan istedi pazar günü 11.30 gibi verdiğim betam 1164 çıkmıştı bugün sabah verdim beta 2763 çıktı sanki az yükselmiş tedirgin oldum biraz bana fikir verir misiniz yükseliş nasıl
5+1 canımKaç haftalık canim
Zaten düzenli artmış kese de görünmüş niye daha betaya baktırmış ben orasını anlamadımMerhabalar adet gününde test yaptım pozitif çıktı kan verdim 196 çıktı 2 gün sonra 440 çıktı 2 gün sonra 1164 çıktı bugün kontrolüm vardı keseyi doktorum gördü gayet olumlu konuştu ve kan istedi pazar günü 11.30 gibi verdiğim betam 1164 çıkmıştı bugün sabah verdim beta 2763 çıktı sanki az yükselmiş tedirgin oldum biraz bana fikir verir misiniz yükseliş nasıl
Bugün diğer kan değerleri me bakmak için kan değerlerini isteyince beta da istemiş galiba saatlerdir içim içimi yiyor az.yükselmiş diye çok üzüldümZaten düzenli artmış kese de görünmüş niye daha betaya baktırmış ben orasını anlamadım
Çok endişelendim çok teşekkür ederim yorumunuz içinKeseyi gördükten sonra beta hcg bakılmasının bir anlamı yok 10 gün sonra kalp atışı için gideceksiniztekrar kan verip kendinizi endişelendirmeyin hiç zaten ilk etapta daha hızlı yükselip sonra yükselme hızı da yavaşlıyor
Canım keseyi görmüşsün dış gebelik de kimyasal da olamaz zaten boşuna evham yapmışsınBugün diğer kan değerleri me bakmak için kan değerlerini isteyince beta da istemiş galiba saatlerdir içim içimi yiyor az.yükselmiş diye çok üzüldüm
Endişelerinizi anlıyorum bende yaşamıştım ama merak etmeyin bu süreçler biraz belirsiz geçiyor ama kalp atışı sonrası rahatlarsınızÇok endişelendim çok teşekkür ederim yorumunuz için
Sizde sağlıkla kavuşun inşallah canımBenimde 4+2
12 Mayıs 744
14 Mayıs 1742
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?