Beta hcg yükselmesi

Feride22

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Nisan 2022
60
14
38
28
Merhabalar adet gününde test yaptım pozitif çıktı kan verdim 196 çıktı 2 gün sonra 440 çıktı 2 gün sonra 1164 çıktı bugün kontrolüm vardı keseyi doktorum gördü gayet olumlu konuştu ve kan istedi pazar günü 11.30 gibi verdiğim betam 1164 çıkmıştı bugün sabah verdim beta 2763 çıktı sanki az yükselmiş tedirgin oldum biraz bana fikir verir misiniz yükseliş nasıl

İnsan telaslanıyor ama şuan ıcın normal inşallah sagsaglım kucagına alırsın
Çok fazla endişeleniyorum acaba az mı yükselmiş diye içim içimi yedi çok şükür 1 evladım var hamile kalabiliyorken bu kadar endişeleniyorum Allah bu yolda uğraşanlara kolaylık versin zor Rabbım herkese bu duyguyu tattırsın

Kaç haftalık canim

Keseyi gördükten sonra beta hcg bakılmasının bir anlamı yok 10 gün sonra kalp atışı için gideceksiniz tekrar kan verip kendinizi endişelendirmeyin hiç zaten ilk etapta daha hızlı yükselip sonra yükselme hızı da yavaşlıyor

Zaten düzenli artmış kese de görünmüş niye daha betaya baktırmış ben orasını anlamadım

Zaten düzenli artmış kese de görünmüş niye daha betaya baktırmış ben orasını anlamadım
Bugün diğer kan değerleri me bakmak için kan değerlerini isteyince beta da istemiş galiba saatlerdir içim içimi yiyor az.yükselmiş diye çok üzüldüm

Çok endişelendim çok teşekkür ederim yorumunuz için

Bugün diğer kan değerleri me bakmak için kan değerlerini isteyince beta da istemiş galiba saatlerdir içim içimi yiyor az.yükselmiş diye çok üzüldüm
Canım keseyi görmüşsün dış gebelik de kimyasal da olamaz zaten boşuna evham yapmışsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…