beta hcg yükselmiyor

Kuzucuk123

Bana yeni bir ben lazimm
Kayıtlı Üye
21 Mayıs 2008
250
14
98
43
6 haftalık hamileyim birkaç gün önce kanamam olmuştu dr gittik kese göründü ancak kalp atışları duyulmadı haftaya gel dedi gönderdi doktor.kanamanın oldugu gün beta hcg 15000 çıkmıştı 2 gün sonra tekrar baktırdık deger degişmemiş 15000 yine bu durumu yaşayan varmı aranızda yoksa bebegim beni terkmi ediyor::58::58::58:

Bu durumu bilemicem ama....

Bak benim ilk gebeliğimde değerlerim çok güzel yükseliyordu iki katına çıkıyordu ama düşük oldu...

Gelişmediği için alındı...

Yani beta da çok kesin bişi diil...

çok endişelisin tahmin edebiliyorum ama bu sonuç eğer bir daha durağan çıkarsa kork bence şimdilik...düşünmemeğe kendini başka şeylerle meşgul etmeğe çalış...

çünkü endişlenerek hiç bişiyi değiştiremiyoruz...

Betaya takılma sakinleş ve bekle...

Sonuçta her şey olacağına varır...

Olmayacaksa da senin için hayırlısı bu olduğu için olmayacak...

Ben de böyle saçmalıklarla trasnferimin 9. Gününde çocuk gibi davranıp...üzülüyorum...

Hem de daha olmamış bişi için...

Bazı makineler 10000 veya 15000 değerinden yukarısını göstermiyor diye duymuştum, yani ölçebileceği aralık maksimum o değer. Umarım öyle bişeydir seninkiside. O nedenle bhcg ye çok takılma. Tecrübeli değilim kalp atışının ne zaman olması gerektiğini tam bilmiyorum ama en geç 7. bilemedin 8. haftada duyulabiliyor galiba. Dolayısı ile bebişini ve kendini üzme bolca dinlen pozitif düşün iyi haberlerini bekliyorum...

Bazı makineler 10000 veya 15000 değerinden yukarısını göstermiyor diye duymuştum, yani ölçebileceği aralık maksimum o değer. Umarım öyle bişeydir seninkiside. O nedenle bhcg ye çok takılma. Tecrübeli değilim kalp atışının ne zaman olması gerektiğini tam bilmiyorum ama en geç 7. bilemedin 8. haftada duyulabiliyor galiba. Dolayısı ile bebişini ve kendini üzme bolca dinlen pozitif düşün iyi haberlerini bekliyorum...

teşekkür ederim umut oldun dün akşamdan bu yana aglamaktan gözyaşım kalmadı inşallah bir sorun yoktur herşey yolundadır sanırım kalp atışlarını duymadan huzur yok bana yinede bir nebze içimi rahatlattın allah razı olsun

6 haftalık hamileyim birkaç gün önce kanamam olmuştu dr gittik kese göründü ancak kalp atışları duyulmadı haftaya gel dedi gönderdi doktor.kanamanın oldugu gün beta hcg 15000 çıkmıştı 2 gün sonra tekrar baktırdık deger degişmemiş 15000 yine bu durumu yaşayan varmı aranızda yoksa bebegim beni terkmi ediyor::58::58::58:

canım değerlerin çok güzel.kalp atışı duyman için çok erken daha.bildiğim kadarıyla 8. haftada duyuluyor.boşuna üzme kendini.Rabbim bebeğini korusun...

canım değerlerin çok güzel.kalp atışı duyman için çok erken daha.bildiğim kadarıyla 8. haftada duyuluyor.boşuna üzme kendini.Rabbim bebeğini korusun...

takibimi yapan doktor duyulması gerekiyordu dedi ancak ultrasonda henüz 5.5 haftalık gözüküyor tahlil sonucuda aynı çıkınca kahroldum üzüntüden allah nasip ederse bu hafta tekrar bakılacak inş bu kez duyabilirim dünden bu yana dua ediyorum rabbim al canımı diye bu kezde bebegimi kaybetmeye dayanamıyacagım yaşamam için sebebim olsun istiyorum rabbim isteyen her kadına anne olabilmeyi nasip eylesin:43:

cok kötüyüm bhcg az az yukseliyoo..adetim 2 gun geçmiştii 2,38 cıktı.
birhafta sonra 38 oldu.ondan 4gun sonraa 198 oldu..
doktor dıs gebelik olabilir dedi.bu hormon degeriylee gorunmez beklemek lazım dedi.
bayramdan sonra bida test yapar gerekirse kurtaj yaparızz eger hala hormonlar yukseksee ameliyatla yumurtalıktaysaa alırız dedi...
ama bindebir ihtimal bazı kadınlarının böyle az azz cıkıyorr sonra birden 2000lere geliyo hormonu gebeligi saglıksız gorunurken saglıklıya donuyo dedi.
cok kötüyümm allakk bullaakk durumdayım
aranızda böle olan varmııı

doktor dıs gebelik olabilir dedi.bu hormon degeriylee gorunmez beklemek lazım dedi.
bayramdan sonra bida test yapar gerekirse kurtaj yaparızz eger hala hormonlar yukseksee ameliyatla yumurtalıktaysaa alırız dedi...
ama bindebir ihtimal bazı kadınlarının böyle az azz cıkıyorr sonra birden 2000lere geliyo hormonu gebeligi saglıksız gorunurken saglıklıya donuyo dedi.

doktorun ne garip..zten 38 çıkmış 4 gün sonra değer katlanmış..senin gibi ankara06 diye bi arkadaş var aynısını yaşadı kasım aralıkda anne olucak topiğinde az çıktı az az yükseldi şimdi 30 lu haftalarda inşllh seninkide öyle olur

ben buradan hep kontrol etmiştim,

Yumurtlamadan sonra geçen süre (gün) En düşük En yüksek Ortalama
12 17 119 48
13 17 147 59
14 33 223 95
15 17 429 132
16 70 758 292
17 111 514 303
18 135 1690 522
19 324 4310 1061
20 185 3279 1287
21 506 4660 2034
22 540 10.000 2637

benim fikrim geç döllenme olmuş yada yumurtlama tarihin SAT ına göre daa sonra, değer 2,38 pozitif sayılmıyor, bence ilk gününü 38 değerin kabul edip oradan yola cıkmalısın.
buda 2 günde bir katlaması alzımki seninki fazlasıyla katlamış canım..

38*2=76
76*2 = 152

bende deger biraz fazla cıkmıstı, suanda 20+1 im.

Son düzenleme:
pazartesi beta hcg seviyem135.çarşamba 234 cuma 251 cıktı.bu arada ara ara lekelenmelerde oluyor.her sonuçtan sonra telefonda doktorumla görüştüm. son sonuca kadar her şey normaldi. bu günkü değerin üzerine pazartesi günüde bakalım. beta hcg ne eger sonuç bu seviyede çıkarsa dış gebelik olabilir dedi. ilk gebeliğim 34 yaşındayım ve her anne adayı gibi bebeğimi kaybetmek istemiyorum.şu an tahmin edeceğiniz üzre çok kötü bir durumdayım. sizce bu sonuca göre dış gebelik riski yüksekmi. dualarınızı esirgemezseniz sevinirim. şimdiden teşekkürler.

Son düzenleme:
arkadaslar 1.cisinde 63 2.sinde 145 3. sınde 180 4.sinde 450 5.sinde cıktı 2 gün sonra yaptırdım 550 cıktı dr dıs gebelık olabılır takıp edecegız dedı degerler cok fazla yukselmedıgı için ...başına bolyle bırsey gelen varsa lütfen yardımcı olsun...bundan öncekı bır bebegımı kaybettım cok korkuyorum bu yuzden....

Back
X