Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yarın yine bakalım dedi doktor,umarım normale döner ama bilmiyorum umutsuzumMoralini bozma canım bende böyle bir durum olmadı ama burada çok okudum yavas yavaş yükselen değerleri. İki gün sonra tekrar test yaptır yükselir inşallah. Leke falan gelmedigi sürece sıkıntı yapma![]()
2 gunde bir tahlillerini mutlaka yaptir. Ben dis gebelik gecirdim. Kurtaj olup igne vurundum canim 2 doz. Suan tekrar hamileyim. Hic canini sikma. Insallah saglikli bi gebeliktirDış gebelik geçirenler tedavisi nedir bilgilendirirlerse sevinirim
Beni de kürtaj olayı korkutuyor,senin belirtin var mıydı dış gebelikte yoksa değerler mi az yükseldi sadece?2 gunde bir tahlillerini mutlaka yaptir. Ben dis gebelik gecirdim. Kurtaj olup igne vurundum canim 2 doz. Suan tekrar hamileyim. Hic canini sikma. Insallah saglikli bi gebeliktir
Canim benim hcg azar azar yukseldi. Bi gun hafif leke geldi. Doktora gittim normal düşük yapiyosun deyip yolladilar. Hcg 121 di o zaman. Eve geldim kanamam basladi. Düsük yapiyorum zaten diye onemsemedim. 20 gun bekledim tam. Sonraa bi gun bi şokla hastaneye gittik. Hcg baktilar 540 olmus. Ertesi sabah tekrar cagirdilar 600 küsür olmus. Vajinal ultrason bakildi. Dis gebelik dendi. Anestezi ile kurtaj oldum. Igne vurundum. O sekilde bitti canimBeni de kürtaj olayı korkutuyor,senin belirtin var mıydı dış gebelikte yoksa değerler mi az yükseldi sadece?
Çok geçmiş olsun,Allah bir daha yaşatmasın inşallahCanim benim hcg azar azar yukseldi. Bi gun hafif leke geldi. Doktora gittim normal düşük yapiyosun deyip yolladilar. Hcg 121 di o zaman. Eve geldim kanamam basladi. Düsük yapiyorum zaten diye onemsemedim. 20 gun bekledim tam. Sonraa bi gun bi şokla hastaneye gittik. Hcg baktilar 540 olmus. Ertesi sabah tekrar cagirdilar 600 küsür olmus. Vajinal ultrason bakildi. Dis gebelik dendi. Anestezi ile kurtaj oldum. Igne vurundum. O sekilde bitti canim
Aminn insallah cnm. Sende icini ferah tutÇok geçmiş olsun,Allah bir daha yaşatmasın inşallah
Sonra ne oldu peki akibetiniz?Benim yavaş yükseldi canım
Allah kısmet ederse 2-3 haftaya doğumum var ama doktor dış gebelik deyip kürtaj yapmaya kalkmıştı.Sonra ne oldu peki akibetiniz?
Maşallah sağlıkla alırsın bebeğini kucağına inşallahAllah kısmet ederse 2-3 haftaya doğumum var ama doktor dış gebelik deyip kürtaj yapmaya kalkmıştı.
Amin canım inşallah :)Maşallah sağlıkla alırsın bebeğini kucağına inşallahdarısı da bana olsun
![]()
Hayır beklicem cumartesi gidicem kesin olsun diye,belki kalp atışı da duyarımAmin canım inşallah :)
Benim keseyi de görmüştü ama yine de kürtaj dedi senin ultrasonra bakıldı mı ?
Çok sevindim gerçekten hastanelere de güven olmuyor ne yapacaksakBu arada değerim başka hastane olduğu için düşük çıkmış şimdi 2 katı olmasa da yakın yükseliyor çok şükür,420 oldu bugün,cumartesi de keseyi bebeği görüp kalp atışlarını duyarsak derin bi nefes alıcam