Beta hcg

scarlet82

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Temmuz 2011
1.269
414
123
Kızlar beta Hcg değerim 3 günde 109dan 170e yükselmiş,böyle yavaş başlayıp normale dönen oldu mu merak ediyorum.Yoksa umutlanmadan kendimi kötüsüne mi alıştırayım?moralim çok bozuk :KK43::KK43:

Moralini bozma canım bende böyle bir durum olmadı ama burada çok okudum yavas yavaş yükselen değerleri. İki gün sonra tekrar test yaptır yükselir inşallah. Leke falan gelmedigi sürece sıkıntı yapma ;)

Moralini bozma canım bende böyle bir durum olmadı ama burada çok okudum yavas yavaş yükselen değerleri. İki gün sonra tekrar test yaptır yükselir inşallah. Leke falan gelmedigi sürece sıkıntı yapma :KK66:
Yarın yine bakalım dedi doktor,umarım normale döner ama bilmiyorum umutsuzum

2 gunde bir tahlillerini mutlaka yaptir. Ben dis gebelik gecirdim. Kurtaj olup igne vurundum canim 2 doz. Suan tekrar hamileyim. Hic canini sikma. Insallah saglikli bi gebeliktir
Beni de kürtaj olayı korkutuyor,senin belirtin var mıydı dış gebelikte yoksa değerler mi az yükseldi sadece?

Beni de kürtaj olayı korkutuyor,senin belirtin var mıydı dış gebelikte yoksa değerler mi az yükseldi sadece?
Canim benim hcg azar azar yukseldi. Bi gun hafif leke geldi. Doktora gittim normal düşük yapiyosun deyip yolladilar. Hcg 121 di o zaman. Eve geldim kanamam basladi. Düsük yapiyorum zaten diye onemsemedim. 20 gun bekledim tam. Sonraa bi gun bi şokla hastaneye gittik. Hcg baktilar 540 olmus. Ertesi sabah tekrar cagirdilar 600 küsür olmus. Vajinal ultrason bakildi. Dis gebelik dendi. Anestezi ile kurtaj oldum. Igne vurundum. O sekilde bitti canim

Canim benim hcg azar azar yukseldi. Bi gun hafif leke geldi. Doktora gittim normal düşük yapiyosun deyip yolladilar. Hcg 121 di o zaman. Eve geldim kanamam basladi. Düsük yapiyorum zaten diye onemsemedim. 20 gun bekledim tam. Sonraa bi gun bi şokla hastaneye gittik. Hcg baktilar 540 olmus. Ertesi sabah tekrar cagirdilar 600 küsür olmus. Vajinal ultrason bakildi. Dis gebelik dendi. Anestezi ile kurtaj oldum. Igne vurundum. O sekilde bitti canim
Çok geçmiş olsun,Allah bir daha yaşatmasın inşallah

Merhaba kızlar size bişey sormak istiyorum.geçtiğimiz pazar günü kaşık ağrısından kan testi yaptık 10,3 çıktı hcg.gebelik var dedi doktor.ertesi günü birdaha gittim bu kez 1,3 e düştü.doktora bir gün önce 10,3 du dediğimde o gün yumurtlama günüdür dedi.ve biz doktorun dediği yumurtlama gününden 1 gün önce ve sonra ilişki yaşadık.ilişkinin olduğu günden beri adet agrisi çekiyorum kasiklarda batma var.adetime de 2 gün kaldı.sizce gebelik olabilir, mi adet geçmeden kan testi yaptırmayacagim.karinda sislik kaşık agrisi ve sol tarafta batma göğüslerde büyüme falan var

Bu arada değerim başka hastane olduğu için düşük çıkmış şimdi 2 katı olmasa da yakın yükseliyor çok şükür,420 oldu bugün,cumartesi de keseyi bebeği görüp kalp atışlarını duyarsak derin bi nefes alıcam

Bu arada değerim başka hastane olduğu için düşük çıkmış şimdi 2 katı olmasa da yakın yükseliyor çok şükür,420 oldu bugün,cumartesi de keseyi bebeği görüp kalp atışlarını duyarsak derin bi nefes alıcam
Çok sevindim gerçekten hastanelere de güven olmuyor ne yapacaksak

merhabalar arkadaşlar ben cleaksan iğne kullanıyorum beta hcg değerim 9 küsur iken 3 haftalıkken yaklaşık kullanmaya başladım.coraspirin folbiol ve progestan da kullannıyorum değerim başlarda güzeldi geçen pazartesi 1700 çarşamba ise 2139 çıktı yani yükselmede yavaşlama var 6. haftadayım şu anda.ve gerçekten korkuyorum doktorum sağlıksız ilerlediğini kürtaj olmam gerektiğini söylüyor.önceden bir hipoplastik sol kalp kaybım var 2 de kendiliğinden düşüğüm var ve bu 4. olacak bunu da kaybetmek istemiyorum.keseyi de gördük küçük de olsa ama cuma tekrar ölçüm yaptıracağım bir mucize olmasını bekliyorum artık.benm gibi olup sonradan düzelen var mı neler yaptınız merak ediyorum.

Back
X