Beta hcg

Esos37

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Mayıs 2017
32
3
1
29
Kizlar dun post acmistimm adetim 4 gun gecikti diye bugun jan testi verdim 12 de 2 bucukta cikicak dediler ayriyrtten idra testi yaptim resim attim gecen hafta degerim 5.0 idi belirtilerimin hepsi vardi gogus uclari idrara cok cikma kasik agrisi bel agrisi cok uyuma diye insallah hamileyimdir..idrsr testinde cikti kan sonucumda 103.00 pozitif ama kesem daha gorunmedi pazartedi gunu tekrar cagirdi doktor birde vitamin ilaci verdi hem bebek hem benim icin moralim cok bozuldu

Niye moralin bozuluyor anlamadm.O değerlerde kese gözükmez ki,1500 lerde falan gözüküyor sanırım

1000 altında kese görünmüyor. 1000 üstünde bile vajina dan görünüyor. Sıkıntı yok rahat ol yenisin daha hayırlı olsun.

Değerin gayet güzel yükselmiş.. Niye moralini bozuyorsun ki canım.. Kese 3000lerde anca görünüyor.. 103 değerle vajinal usg de bile görünmez.. Az sabret ;)

Benimki 6000 lerde karından anca gözüktü. Şuan gözükmemesi çok normal sabretmen lazim. Daha keseden sonra bebeğin gözükmesi içinde bir hafta daha bekliceksin. O yüzden üzülme normal bunlar.

Niye moralin bozuldu ki mutlu olmalısın benim ilk değerim 80 lerde bişeydi 48 saat sonra 200 lerde. Keseyi 5. haftamda gördük hayırlı olsun inşallah sağlıklı bir hamilelik dönemi geçirirsin

doktorların hesabına göre beş haftalık hamileyim regl bitiş günümden itibaren ama beta hcg değerim düzensiz artıyor korktuğum için sık sık test yaptırmıyorum beklemek istiyodum ama dün kahvemsi bi akıntı geldi doktora gittim vajinadan kese gözüktü ama biraz şekilsiz sanki dedi doktor ve beta hcg 1086 çıktı çok üzüldük düzensiz artış var iki gün sonra tekrar gel dedi yarın gidecem ama yükselmemesinden çok fazla korkuyorum. değerleri bu şekilde olup sonradan düzene giren var mı ? yoksa kendimi en kötüsüne hazırlayım mı gitmeden.. çok üzgünüm ilk deneyimim böyle olduğu için 10 gündğr progestan kullanıyorum. 9 gün önce 280di 9 gün sonra 1086 ya yükselmiş :( yüksek ihtimal gelişmiyor değilmi.. :(

Merhaba kizlar adete 4 gun kala az once kan testi yaptirdim 2.2 cikti sizce gebelik varmidir acilde var gibi gozukuyor ama doktoruna git dedi. Bu deger yukselirmi sizce 10 mayis en son gorulen adet bat ta 6 haziran

Olabilir canım adetine daha varsa yükselme ihtimali de yüksek normal de beşin altı negatif olmasına rağmen ama bekle adetini bir iki gün geçsin yine yaptır :) inşallah hamilesindir

Olabilir canım adetine daha varsa yükselme ihtimali de yüksek normal de beşin altı negatif olmasına rağmen ama bekle adetini bir iki gün geçsin yine yaptır :) inşallah hamilesindir
Sagol canim insallah normalde hep 1.20 cikardi 2.2 bile cok umutlandirdi. Ama soyle biseyde var 10 gun once catlatma ignesi olmustum acaba onun etkisinden dolayi 2.2 cikmis olabilir mi ay cok evhamliyim

Sagol canim insallah normalde hep 1.20 cikardi 2.2 bile cok umutlandirdi. Ama soyle biseyde var 10 gun once catlatma ignesi olmustum acaba onun etkisinden dolayi 2.2 cikmis olabilir mi ay cok evhamliyim
İğne işe yaramıştır belkide iyi düşün iyi olsun bi üç dört güne yaptır sen çünkü iki üç günde artış gösterir diyor doktorlar hatta regl gününü bekle iyi düşün olmazsan hemen yap :)

İğne işe yaramıştır belkide iyi düşün iyi olsun bi üç dört güne yaptır sen çünkü iki üç günde artış gösterir diyor doktorlar hatta regl gününü bekle iyi düşün olmazsan hemen yap :)
Beklemek zor allahtan calisiyorum pek aklima gelmez yoksa kafamda cok kurucam sali gunu az kaldi sabahtan kan verieim bakalim dua et benim icin sen hamilemisin :)

Beklemek zor allahtan calisiyorum pek aklima gelmez yoksa kafamda cok kurucam sali gunu az kaldi sabahtan kan verieim bakalim dua et benim icin sen hamilemisin :)
Canım işte benimde regl günümü 6 gün geçince değer 242 çıkmıştı çok sevindik falan ama sonra düzenli artmadı iki günde bir yüzde altmış en az artması lazımmış sonra maalesef 6. Haftamda kendiliğinden düşük yaptım bende başlarda çok kafaya taktım ama nafile nasip olmayınca olmuyor üç gün oldu daha düşük maalesef.. :) ama çok kafana takma kuzum akışına bırak yoksa yıpranırsın daha zor olur :)

İnşallah güzel haberlerini alırız :) ama regl olucağın tarih kesin çıkar kanda benim bi arkadaşım da reglisinden önce yaptırdı 3 çıkmış değeri hamilelik Yok demişler şimdi 6 aylık hamile :)

İnşallah güzel haberlerini alırız :) ama regl olucağın tarih kesin çıkar kanda benim bi arkadaşım da reglisinden önce yaptırdı 3 çıkmış değeri hamilelik Yok demişler şimdi 6 aylık hamile :)
Ya böyle şeyler beni umutlandırıyor :) doktorumda gününde kan testi yaptır demişti. Sende üzülme olurmu geçmiş olsun rabbim sanada banada tüm isteyen herkese bu mübarek gecede evlat sahibi olmayı nasip etsin canım benim :)

Hanımlar ben bu sabah kan testi yaptırdım beta hcg 1.8 çıktı ne anlama geliyor çok merak ediyorum şuan bilgisi olan benimle paylaşabilir mi lütfen ????

Back
X