Sagol canim insallah normalde hep 1.20 cikardi 2.2 bile cok umutlandirdi. Ama soyle biseyde var 10 gun once catlatma ignesi olmustum acaba onun etkisinden dolayi 2.2 cikmis olabilir mi ay cok evhamliyimOlabilir canım adetine daha varsa yükselme ihtimali de yüksek normal de beşin altı negatif olmasına rağmen ama bekle adetini bir iki gün geçsin yine yaptır :) inşallah hamilesindir
İğne işe yaramıştır belkide iyi düşün iyi olsun bi üç dört güne yaptır sen çünkü iki üç günde artış gösterir diyor doktorlar hatta regl gününü bekle iyi düşün olmazsan hemen yap :)Sagol canim insallah normalde hep 1.20 cikardi 2.2 bile cok umutlandirdi. Ama soyle biseyde var 10 gun once catlatma ignesi olmustum acaba onun etkisinden dolayi 2.2 cikmis olabilir mi ay cok evhamliyim
Beklemek zor allahtan calisiyorum pek aklima gelmez yoksa kafamda cok kurucam sali gunu az kaldi sabahtan kan verieim bakalim dua et benim icin sen hamilemisin :)İğne işe yaramıştır belkide iyi düşün iyi olsun bi üç dört güne yaptır sen çünkü iki üç günde artış gösterir diyor doktorlar hatta regl gününü bekle iyi düşün olmazsan hemen yap :)
Canım işte benimde regl günümü 6 gün geçince değer 242 çıkmıştı çok sevindik falan ama sonra düzenli artmadı iki günde bir yüzde altmış en az artması lazımmış sonra maalesef 6. Haftamda kendiliğinden düşük yaptım bende başlarda çok kafaya taktım ama nafile nasip olmayınca olmuyor üç gün oldu daha düşük maalesef.. :) ama çok kafana takma kuzum akışına bırak yoksa yıpranırsın daha zor olur :)Beklemek zor allahtan calisiyorum pek aklima gelmez yoksa kafamda cok kurucam sali gunu az kaldi sabahtan kan verieim bakalim dua et benim icin sen hamilemisin :)
İnşallah güzel haberlerini alırız :) ama regl olucağın tarih kesin çıkar kanda benim bi arkadaşım da reglisinden önce yaptırdı 3 çıkmış değeri hamilelik Yok demişler şimdi 6 aylık hamile :)Beklemek zor allahtan calisiyorum pek aklima gelmez yoksa kafamda cok kurucam sali gunu az kaldi sabahtan kan verieim bakalim dua et benim icin sen hamilemisin :)
Ya böyle şeyler beni umutlandırıyor :) doktorumda gününde kan testi yaptır demişti. Sende üzülme olurmu geçmiş olsun rabbim sanada banada tüm isteyen herkese bu mübarek gecede evlat sahibi olmayı nasip etsin canım benim :)İnşallah güzel haberlerini alırız :) ama regl olucağın tarih kesin çıkar kanda benim bi arkadaşım da reglisinden önce yaptırdı 3 çıkmış değeri hamilelik Yok demişler şimdi 6 aylık hamile :)
5 in altı gebelik yok canımHanımlar ben bu sabah kan testi yaptırdım beta hcg 1.8 çıktı ne anlama geliyor çok merak ediyorum şuan bilgisi olan benimle paylaşabilir mi lütfen ????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?