Beta hcg

SonsuzMasalim

Umrumdışı
Kayıtlı Üye
23 Kasım 2015
620
474
103
33
Arkadaşlar merhaba
Transferin 8. Günü kan degerim 23 12. Günü 131 fakat 16.günü 383 lütfen bilgisi olan yazabilir mi en son degerim düşük mü ?

Arkadaşlar merhaba
Transferin 8. Günü kan degerim 23 12. Günü 131 fakat 16.günü 383 lütfen bilgisi olan yazabilir mi en son degerim düşük mü ?
550 falan olması gerekiyor bakıldığında ama stress yapma bi ara bende de böyle az arttı ama düzene girdi.Şimdi 2 günde bir 2 katı artıyor

Benim de kan değerim adet gunumun ikinci günkü gecikmesinde 106.3 çıktı dört gün sonra yeniden kan vermeye gideceğim ama korkuyorum inşallah yükselir iyi bir değermi

Benim de kan değerim adet gunumun ikinci günkü gecikmesinde 106.3 çıktı dört gün sonra yeniden kan vermeye gideceğim ama korkuyorum inşallah yükselir iyi bir değermi
Bende forumlarda gezdim durdum ayni senin gibi hafta adetimin 3. Geciktiği gun değerim 106.6 cikti bugun ikinci gun 313.3 olmus cok sukur korkma ama bir test daha ver icin rahat etsin duzenli artış gor

Salı günü doktor kontrolumvar ama karnimda kasiklarimda çok ağrım oluyor normalmi sizde de oluyormu doktorum ilk ay normal dedi ama

Back
X