Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Mesela bhcg 5 çıktı diyelim gebelik olabilir mişu haliyle test negatif.6 gün geçtiyse sanmam geç döllenme olduğunu. ama 2 gün bekleyip yine test yaptırın artış varsa geç döllenmedir.
Mesela bhcg 5 çıktı diyelim gebelik olabilir mi
5 ve üzeri gebelik sayılıyor evet. ama o döllenmenin 10. gününe denk gelen bir rakam. yani adet 6 günü geçmişken geç döllenme yoksa değerin 100 lerde olması gerekirMesela bhcg 5 çıktı diyelim gebelik olabilir mi
Yani geç döllenme de olunca sonuç bu kadar düşük olabiliyor5 ve üzeri gebelik sayılıyor evet. ama o döllenmenin 10. gününe denk gelen bir rakam. yani adet 6 günü geçmişken geç döllenme yoksa değerin 100 lerde olması gerekir
Benim dr um çok iyi bir kadın doğum Uzmanıdır. O der ki saglikli bir gebelikte adeti 1 hafta ve üzeri geçenlerde beta değerinin 100 ve yukarı olmasını bekleriz.
Tabi geç döllenme olmayan birinde bu sonuçları alabilirsinBenim dr um çok iyi bir kadın doğum Uzmanıdır. O der ki saglikli bir gebelikte adeti 1 hafta ve üzeri geçenlerde beta değerinin 100 ve yukarı olmasını bekleriz.
evet geç döllenmede olabilir. aa reglin adet gününü 6 gün geçmişken geç döllenmeye çokta bel bağlama derim.Yani geç döllenme de olunca sonuç bu kadar düşük olabiliyor
Nedenevet geç döllenmede olabilir. aa reglin adet gününü 6 gün geçmişken geç döllenmeye çokta bel bağlama derim.
çünkü geç döllenme bile olsa regl tarihi 6 gün geçtiğinde değer yine pozitif çıkardı. normalde yumurta döllendikten 10 gün sonra kanda beta artmaya başlar. bu da reglin 4 gün öncesine falan denk gelir. 28 günlük bir adet döngüsü için geçerli bu. geç döllenmede de 1 hafta bile gecikse reglin gecikmesinden 3 4 gün sonra değer 5 in üzerine çıkardı. 6, gün çıkan 1 lik değer pek geç döllenme gibi durmuyor. ama dedim ya en temizi 2 gün sonra tekrar kanda beta baktır. değer arttı ise geç döllenmedir. hala aynı yada düştü ise ise negatiftir.Neden
Ayrıca neden o zaman negatif çıktı
1 hafta sonra eğer regl olmazsam testi tekrarlarımçünkü geç döllenme bile olsa regl tarihi 6 gün geçtiğinde değer yine pozitif çıkardı. normalde yumurta döllendikten 10 gün sonra kanda beta artmaya başlar. bu da reglin 4 gün öncesine falan denk gelir. 28 günlük bir adet döngüsü için geçerli bu. geç döllenmede de 1 hafta bile gecikse reglin gecikmesinden 3 4 gün sonra değer 5 in üzerine çıkardı. 6, gün çıkan 1 lik değer pek geç döllenme gibi durmuyor. ama dedim ya en temizi 2 gün sonra tekrar kanda beta baktır. değer arttı ise geç döllenmedir. hala aynı yada düştü ise ise negatiftir.
negatif gorunuyor.benimde gec dollenme bende 7.gunde test yapmistim 489 cikmisti gec dollenme bile olsa rakam fazla cikardiReglim 6 gün geçti kan testi yaptırdım.
Bhcg 1,20
0-4,99 IU/L çıktı negatif
Geç döllenme olabilir mi
Senin geç döllenme değil zatennegatif gorunuyor.benimde gec dollenme bende 7.gunde test yapmistim 489 cikmisti gec dollenme bile olsa rakam fazla cikardi
gec dollenme cunku sata gorebir hafta gerideyimSenin geç döllenme değil zaten
birde yerlesme lekelenmesi tam adet gunume denk gelmisti normalde bu lekelenme adetten 10 gun once oluyorSenin geç döllenme değil zaten
Normalde de zaten bu lekelenme regl gününde oluyor senin yanlışın var bencebirde yerlesme lekelenmesi tam adet gunume denk gelmisti normalde bu lekelenme adetten 10 gun once oluyor
neyse hayirlisi olsunNormalde de zaten bu lekelenme regl gününde oluyor senin yanlışın var bence
İnşallahneyse hayirlisi olsun