Beta HCG

Arkadaşlar bende birşey sormak istiyorum özellikle gulhanata1944 size adetim 4 gün geçince test yaptırdım ve beta 3.33 çıktı doktor gebelik büyük ihtimal var ama her an adetle atabilir vücut bunu dedi 6 gün snra tekrar gelirsen kesin bir sonuç verebilirz dedi. Daha önceki sonuçları da hep 0.100 veya 1 olarak çıkardı ümitlendim acıkcası birde geçen sene şubat ayında bebeğimin kalbi durduğu için kürtaj olmak zornda kalmıştım tekrar üzülcekmişim gibi geliyor..

Arkadaşlar bende birşey sormak istiyorum özellikle gulhanata1944 size adetim 4 gün geçince test yaptırdım ve beta 3.33 çıktı doktor gebelik büyük ihtimal var ama her an adetle atabilir vücut bunu dedi 6 gün snra tekrar gelirsen kesin bir sonuç verebilirz dedi. Daha önceki sonuçları da hep 0.100 veya 1 olarak çıkardı ümitlendim acıkcası birde geçen sene şubat ayında bebeğimin kalbi durduğu için kürtaj olmak zornda kalmıştım tekrar üzülcekmişim gibi geliyor..

Atarsa vücudun saağlıksız gebeliktir şükret böyle güzel bir yaradılışımız var, vücudumuz atıyor. Yokmuş gibi kabul edip öyle yaşa yani stres yapmadan düşünmeden... Benim de öyle çıkardı, gebelik başlarken 1,20 çıktı garipsedim sonra arttı işte, 5 haftalık da düşük yaptım, çünkü bilmeden gribal enfeksiyon ve sinüzitim için ilaçlar kullandım gebelik henüz kana düşmeden ama başlıyorken... Yetmezmiş gibi adet söktürücü ilaç :( sonuç sağlıksız gebelik ile düşük yaptım ağrılı oldu çok kanamam vardı progestan kesmedi yani sağlıksızsa ne yaparsan yap düşüyor buna da şükür vücûd kendini yenileyip bir sonraki döneme hazırlıyor. Yani olur da düşerse o değer o da iyi birşey.

Sağlıklı beslenmek lazım ve ilaçsız...
Ve de çok düşünmemek en önemlisi.

Atarsa vücudun saağlıksız gebeliktir şükret böyle güzel bir yaradılışımız var, vücudumuz atıyor. Yokmuş gibi kabul edip öyle yaşa yani stres yapmadan düşünmeden... Benim de öyle çıkardı, gebelik başlarken 1,20 çıktı garipsedim sonra arttı işte, 5 haftalık da düşük yaptım, çünkü bilmeden gribal enfeksiyon ve sinüzitim için ilaçlar kullandım gebelik henüz kana düşmeden ama başlıyorken... Yetmezmiş gibi adet söktürücü ilaç :KK43: sonuç sağlıksız gebelik ile düşük yaptım ağrılı oldu çok kanamam vardı progestan kesmedi yani sağlıksızsa ne yaparsan yap düşüyor buna da şükür vücûd kendini yenileyip bir sonraki döneme hazırlıyor. Yani olur da düşerse o değer o da iyi birşey.

Sağlıklı beslenmek lazım ve ilaçsız...
Ve de çok düşünmemek en önemlisi.

çok geçmiş olsun. RABBİM isteyen tüm annelere hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin. Hiç bir anneyi evladıyla sınamasın. Sağolasın canım bilihorum farkkndayım ama işte korku heycan panik hepsini aynı anda yaşıyorum sanırım birazda sinirlerim bozuldu. Rabbim bilir en iyisini diyip beklicez.

Back
X