- Konu Sahibi hayatkadereinat
-
Varda pek anlamadım canım açıkçası korkuyorum kese görünmedi diye ultrasondaTahminen 4- 5 haftalik hayirli olsn. Test sonucunu elinizdeyse referans araliklarinda kac hafta olmasi gerektigi yazar
Kan sonucuna gore yaziyo aslinda haftalari da yaziyo pek anlasilmicak bise yok da aslindaVarda pek anlamadım canım açıkçası korkuyorum kese görünmedi diye ultrasonda
Hayirli olsun canim. Bende 3200 ken alttan bakilarak anca görünmüştü. 4mm olarak. Birkac gun daha sabretmen gerekecekKızlar 1700 çıkmış var değilmi? Varsa anlayanlar kaç haftalık oluyor acaba
Ahh cook teşekkür ederim cnm icime şu serptinHayirli olsun canim. Bende 3200 ken alttan bakilarak anca görünmüştü. 4mm olarak. Birkac gun daha sabretmen gerekecek
4 haftalikken karnimdan bakilarak gorulduUltrasonda sizinki kaç haftalikken kese göründü acaba
hayirli olsun.Ahh cook teşekkür ederim cnm icime şu serptin
Teşekkürler canım haftaya birdaha çağırdı insallah görünürde rahattlarim:)hayirli olsun.
degeriniz 3000 i gecmeden vajinal, 5000 ini gecmeden de karindan ultrason ile gorulmez. korkmayin...
Erken görülmüş ne guzel maşallah Rabbim tamamına erdirsin4 haftalikken karnimdan bakilarak goruldu
Bende hesaplamayı yeni öğrendim cnm sende tahmini 6haftalik hamilesinarkadaslar merhaba ben araniza yeni katildim. Kanada'da yasiyorum, son reglimin ilk gunu 12 agustos idi. Eylul ayinda adet olmadim,4 gun once kan testi yaptirdik esimle. sonuc 12890 benim hesaplamama gore 7 haftalik hamile olmam lazim,sizce bu deger cok mu yuksek? 12890 kac haftalik tahminen sizce? ultrasona henuz giremedim cunku henuz 2 ay once evlendim ve cok pahali burada. ucretsiz yaptirmak icin 10. haftaya kadar beklemem gerekiyor/ lutfen bana yardimci olur musunuz? sizce kac haftalik hamileyim?
sende hamile misin canim? benim tek dusundugum sey bu deger cok mu fazla yoksa normal mi? biz esimle 1 agustosta tanistik 22 agustosta evlendik. 12 agustos ta regl oldum,esimle tanismadan once iliskim vardi. temmuz"un 25'i gibi. aslinda korktugum bu,agustos ayinda normal regl gordugume gore boyle bir seyin imkani yok degil mi kizlar ?Bende hesaplamayı yeni öğrendim cnm sende tahmini 6haftalik hamilesin
Tabiki regl olduysan imkansız. Değer böyle.cikabilir hızlı ilerliyor beta hcg degerisende hamile misin canim? benim tek dusundugum sey bu deger cok mu fazla yoksa normal mi? biz esimle 1 agustosta tanistik 22 agustosta evlendik. 12 agustos ta regl oldum,esimle tanismadan once iliskim vardi. temmuz"un 25'i gibi. aslinda korktugum bu,agustos ayinda normal regl gordugume gore boyle bir seyin imkani yok degil mi kizlar ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?