Beta hcg

Tahminen 4- 5 haftalik hayirli olsn. Test sonucunu elinizdeyse referans araliklarinda kac hafta olmasi gerektigi yazar

arkadaslar merhaba ben araniza yeni katildim. Kanada'da yasiyorum, son reglimin ilk gunu 12 agustos idi. Eylul ayinda adet olmadim,4 gun once kan testi yaptirdik esimle. sonuc 12890 benim hesaplamama gore 7 haftalik hamile olmam lazim,sizce bu deger cok mu yuksek? 12890 kac haftalik tahminen sizce? ultrasona henuz giremedim cunku henuz 2 ay once evlendim ve cok pahali burada. ucretsiz yaptirmak icin 10. haftaya kadar beklemem gerekiyor/ lutfen bana yardimci olur musunuz? sizce kac haftalik hamileyim?

Bende hesaplamayı yeni öğrendim cnm sende tahmini 6haftalik hamilesin

Bende hesaplamayı yeni öğrendim cnm sende tahmini 6haftalik hamilesin
sende hamile misin canim? benim tek dusundugum sey bu deger cok mu fazla yoksa normal mi? biz esimle 1 agustosta tanistik 22 agustosta evlendik. 12 agustos ta regl oldum,esimle tanismadan once iliskim vardi. temmuz"un 25'i gibi. aslinda korktugum bu,agustos ayinda normal regl gordugume gore boyle bir seyin imkani yok degil mi kizlar ?

Tabiki regl olduysan imkansız. Değer böyle.cikabilir hızlı ilerliyor beta hcg degeri

İyi aksamlar ben de bir şey sormak istiyorum adetim beş gün geçilmişti kan testi yaptrdm sabah öğlene doğru adet oldum aksam ustu sonuçları almaya gittim beta HCG değerin 28.8 doktor cikmisti soramadim biraz yoğun bir şekilde adetliyim sonra su civarlarda adetin baya azalmisti size neden olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…