Beta hcg

Ins canım hala şoktayim inan daha herşey o kadar yeni ki hem korku hem sevinç bide ilk hamilelik her duygum karmakarışık

Ins canım hala şoktayim inan daha herşey o kadar yeni ki hem korku hem sevinç bide ilk hamilelik her duygum karmakarışık
Kendimi gördüm sizde. Benimde ilk gebeliğim ve ilk duyduğumda bağıra çağıra ağlamıştım :)

Karmakarışık duygular. Hayırlısı olsun hakkımızda inşallah sağlıklı evlatlar kolay doğumlar nasip etain rabbim. :)

Amin canım sağlıkla kavuşalım bebeklerimize sizin ki ne kadarlık oldu
7+4 deyim şuanda heyecanla bekliyorum gelişip bi an önce büyümesini. Bi yandanda korkuyorum nasıl olucak hakkıyla bakabilecek miyim yıkayabilecek miyim diye ahhh ahh :)

hayirli olsun allah kucaginiza saglikli almayi nasip etsin insallah :) benim ilk hamileligim düsukle sonuclandi. Aradan iki ay gecti .. bir sey sormak istiyom sizlere adet olmama 3 gun var iki gun arayla kan tahlili yaptirdim ilki 0.68 cikti ikinci yaptirdgmda 1.96 yukselmis sizce hamile belirtisi olabilir mi bilginiz var mi

hayirli olsun allah kucaginiza saglikli almayi nasip etsin insallah :) benim ilk hamileligim düsukle sonuclandi. Aradan iki ay gecti .. bir sey sormak istiyom sizlere adet olmama 3 gun var iki gun arayla kan tahlili yaptirdim ilki 0.68 cikti ikinci yaptirdgmda 1.96 yukselmis sizce hamile belirtisi olabilir mi bilginiz var mi
5 in üzerinde olunca gebelik deniyor.
Eğer geç döllenme falan olmamışsa bu değerlerle bu ay malesef olmamış gibi.

Ne zaman düsük yaptınız?
Inşallah bir an önce sizde sağlıklı bir hamilelik yaşarsınız rabbim kucağınızı boş bırakmasın.

Kusura bakmayın iki ay yazmışsınız dikkat etmemişim. Hiç canınızı sıkmayın kendinizi strese sokmayın düşükten sonra 3 ayda toparlanırsınız anca.

Sagol amin insallah.. 13 haftalikti 5 aralikta..
Doktora gittiniz mi neden kaybetmişsiniz? Kronik bi sorun olabilir önce bi kontrol olsanız belki bi durum varsa önceden tedbir alırsınız.

Inşallah iyi düşünün iyi olsun. Tez zamanda rabbim yine nasip eder inşallah

Doktor kontrolundeydim 12. Haftada omfolosel teshisi konuldu hem kronozom bozuklugu cikti 10 binde 1 bebekte görulurmus.. 13. Haftamda kanamam oldu kaybettm.. Allah kimseye gostermesin.

Kimse var milii adete iki gün kala kan testi verdim sonuç 77.59 du bugün adet günüm kan verdim degerim 222 olmuş çok yüksek mi normal mi bilemedimm

Ilk gebelik olunca panik içindeyim cnm değer acaba fazla mi diye korktum açıkçası bilmeyincee

Merhaba arkadşlar ben 27 ocakta aşılama yaptim 11 subatta tahlil yaptim beta 301 cikti bugun yine yaptım 1021 cikti kac haftalik olabilir doktorum soylemiyor 10 gun sonra kontrole gidecez ama cok merak ediyorum

Merhaba arkadşlar ben 27 ocakta aşılama yaptim 11 subatta tahlil yaptim beta 301 cikti bugun yine yaptım 1021 cikti kac haftalik olabilir doktorum soylemiyor 10 gun sonra kontrole gidecez ama cok merak ediyorum
Son adetine göre hesaplanıyor aşılamayı bilmiyorum ama

Back
X