Beta hcg

Sevimlibayan2705

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Kasım 2017
7
3
1
26
beta hgcem 486 çıktı düşük dedi doktor üç gün sonra gel kan testi yap eğer 1000 in üstünde çıkarsa hamilesin dedi şimdi ben hamile değilmiyim kafam çok karıştı yardım edin lütfen

canım 6. haftada olman lazım sat a göre
bu haftada bu deger normalmi düşükmü onu bilemedim

Bence hamilesin :) kimyasal falan olsa 100 kusurlerde fln takılıyor genelde. Benm arkadasin da duzensizdi bekledigi zamandan 2 hafta sonra hala hasta olmayinca baktirdi 160 fln cikmisti sonrada duzenli bir sekilde artti şükür. Insaallah sende hamilesindir simdiden hayirli olsun.

Kızlar bn 4 haftalıkta bile 3 bin den fazlaydi üzülmeni istemem insallah yaniliyorumdur ama düşük gibi ama yinede moral bozma adet düzensizliği var insallah bi sorun olmadan güzelce yukselir

Bence hamilesin :) kimyasal falan olsa 100 kusurlerde fln takılıyor genelde. Benm arkadasin da duzensizdi bekledigi zamandan 2 hafta sonra hala hasta olmayinca baktirdi 160 fln cikmisti sonrada duzenli bir sekilde artti şükür. Insaallah sende hamilesindir simdiden hayirli olsun.
İnşAllah benimkide artar sağol canım senin çocuğun varmı yada hamilemisin canım

Benim regl olmam gereken gün:30
2 gün sonra: 90
2 gün sonra:310
4 gün sonra:1370
Regl olmam gereken zamandan 1 hafta sonra kese
3 hafta sonra da kalp atışı duyuldu.

Çanınızı sıkmayın. 2 günde bir bhcg takibi yapın. Daha önceki sorunlu gebeliklerimde bhcgler 2000 ve 8000 lerde çıkmıştı 5 haftalık olması gerek zamanda. Ama kayıp yaşadık. Bu sefer ağır ağır geldi miniğim ama Benimle...
önemli olan 2 günde bir yaklaşık 2 kat artması. Gerisi mühim değil.

Allah yardımcınız olsun ;)

Peki hamilemiyim yani çünkü bütün hamilelik belirtilerini yaşıyorum ve hamile olduğumu hissediyorum ama doktorumun dediği kafamı karıştırdı
bu doktorlar keseyi görmeden hamilesin demiyor canım maalesef acımasızlar..6.ncı haftaya göre değerini düşük görmüştür ama adetim belli olmuyor diyorsun geç döllenme olabilir ki ben öle hissettim ..sabret sağlıklı gebelikse zaten 3-4 gün sonra değerin bini geçer ve görürsün keseni ..hayırlısı olsun inşalahh senin için...

bu doktorlar keseyi görmeden hamilesin demiyor canım maalesef acımasızlar..6.ncı haftaya göre değerini düşük görmüştür ama adetim belli olmuyor diyorsun geç döllenme olabilir ki ben öle hissettim ..sabret sağlıklı gebelikse zaten 3-4 gün sonra değerin bini geçer ve görürsün keseni ..hayırlısı olsun inşalahh senin için...
Geç döllenme nasıl oluyor peki biraz açıklarmısın canım

Canım beta hcg nin haftalara gore az ve cok degerleri var o degerler arasi olmasi yetiyor yani kendilerini baskasi ile kiyaslama baskasinin 10 gun gecmisken 1000 dir senin 600 dur bunlar olabilir yani ben beta hcg konusunda burdan bazi yorumlari okudum ve psikolojim bozuldu tek bi sefer pozitif gordum ve bekledim bi daha baktirmadim doktora gidip keseyi gormeyi bekledim

Canım beta hcg nin haftalara gore az ve cok degerleri var o degerler arasi olmasi yetiyor yani kendilerini baskasi ile kiyaslama baskasinin 10 gun gecmisken 1000 dir senin 600 dur bunlar olabilir yani ben beta hcg konusunda burdan bazi yorumlari okudum ve psikolojim bozuldu tek bi sefer pozitif gordum ve bekledim bi daha baktirmadim doktora gidip keseyi gormeyi bekledim
486 çıkan beta hgcden 2 gün geçmişti bugün gittim kan verdim ölçtürdüm ve 1700 çıktı doktor sonucun pazartesi çıkar dedi Pazartesi gel dedi bende dayanamadım internetten baktım☺️ Sonucum 3 katına çıkmış iyimi sizce

Back
X