Beta hcg

toramanaye

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Aralık 2017
26
30
3
39
kızlar pazar günü kan testi verdim beta 235 çıktı 2 gün sonra dün gittim 350 acil doktoru normal dedi ama hani 2 kat artması gerekmiyor muydu?bilen varsa Allah razı olsun şimdiden

%60 artması yeterli diye biliyorum ben. 2 gün sonda aynı labaratuarda ve aynı saatte bir daha yaptırın bence. Hayırlı olsun

Benimkide iki kat artmadi .Doktorum onemsemedi.Saglikli bir hamileliginiz olur inşallah.

Buyuk bir ihtimal gebesiniz, benim de 2 kati artmamisti. Ben de 3 gunde bir kan testi yaptirdim nerdeyse :) kafamdan hesaplayip gidiyordum ama oyle 2 kati olmuyordu, endiselenmeyin herkesin farkli.
Allah gonlunuze gore versin Insallah.

kızlar pazar günü kan testi verdim beta 235 çıktı 2 gün sonra dün gittim 350 acil doktoru normal dedi ama hani 2 kat artması gerekmiyor muydu?bilen varsa Allah razı olsun şimdiden
İlk testi akşam ikinci testi sabah vermiş olabilir misin? Saat olarak hesaplamak lazım. Öyle değilse bile bence yeterli bu artış. :KK52:

Ben adet gecikmesinden sonra doktora gittim ama Kese göründü beta hcg istemedi keseyi gördüğü için
Adetim geciktikten iki gün sonra evde gebelik testi yaptım onda da pozitif çıkmıştı üç gün sonra da doktora gittim

Back
X