- 10 Mart 2018
- 833
- 622
- 103
- 30
- Konu Sahibi Aleynanur41
kızlar ayın 24 ünde beta 38 cıktı 29 unda da 1406 çıktı keseyi gördük şükür de birden bu kadar artmasına şaşırdım fazla geldi bana ikiz olsa iki keseyide görürdü değilmi doktor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Haftaya tekrar kontrole çağırdı zaten ama ikiz olabilir diye birşey demedi degerleri sordum değerin maşallah güzel sağlıklı bebeğin sadece dedi ama birden artması şaşırtıcı hani 500 600 filan bekliyordum keseyi görmeyi bile beklemiyordum :))ikiz ise ultrasonla tam tanı koyuluyor
ama bazen kesenin biri diğerinden daha küçük oldugu için görünmüyor diğer muyenede anlaşılır canım
Haftaya tekrar kontrole çağırdı zaten ama ikiz olabilir diye birşey demedi degerleri sordum değerin maşallah güzel sağlıklı bebeğin sadece dedi ama birden artması şaşırtıcı hani 500 600 filan bekliyordum keseyi görmeyi bile beklemiyordum :))
ay canım ne tuhafız dimi bende dün adete 2 gün varken öğrendm 42.3 cıktı. bnde şimdi artcakmı die beklicem. senin artmış artanın derdide azmı artttı cokmu arttıHaftaya tekrar kontrole çağırdı zaten ama ikiz olabilir diye birşey demedi degerleri sordum değerin maşallah güzel sağlıklı bebeğin sadece dedi ama birden artması şaşırtıcı hani 500 600 filan bekliyordum keseyi görmeyi bile beklemiyordum :))
Ahahaha vallaha öyle bende çok dua ettim hani artsın artsın diye şimdi arttıda tam arttı niye çok arttı diye düşünüyorumay canım ne tuhafız dimi bende dün adete 2 gün varken öğrendm 42.3 cıktı. bnde şimdi artcakmı die beklicem. senin artmış artanın derdide azmı artttı cokmu arttıne zor iş dimi :) Allah sağlıklı ve hayırlısını nasip etsin hepimize
Ikiz neden olmasin tabiki isterim Allah oyle nasip etmisse :) hatta cok ta mutlu olurum :)maşallah diyelim
ikiz istiyormusun peki?
şöyleki eger ikiz ise tek yumurta ikizi olamaz
çift yumurta ikizi ise bir ihtimal kesenin birinin henüz görünmeyecek kadar küçük olmasıdır
dr lar ultrasonda görmeden ikiz demezler asla
kendimizi rahat bırakmalıyız bence eskiden kadnlar ne test ne cinsiyet bişey bilmiyolarmışAhahaha vallaha öyle bende çok dua ettim hani artsın artsın diye şimdi arttıda tam arttı niye çok arttı diye düşünüyorum![]()
Eveeeet annemde dedi eskiden biz birsey bilmiyorduk idrarimiza bakarlardi pozitif mi cikti tamam hamilesin diye gonderirlermiskendimizi rahat bırakmalıyız bence eskiden kadnlar ne test ne cinsiyet bişey bilmiyolarmış![]()
Ikiz neden olmasin tabiki isterim Allah oyle nasip etmisse :) hatta cok ta mutlu olurum :)
Ikiz evet guzel oluyor birlikte buyumek guzel birsey :)benim de ikiz erkek kardeşlerim var
rahat rahat büyüdüler valla daha iyi birbirleriyle oynuyolar :)