Beta hcg

Aleynanur41

Mila'm abla oluyor 💕
Kayıtlı Üye
10 Mart 2018
833
622
103
30
kızlar ayın 24 ünde beta 38 cıktı 29 unda da 1406 çıktı keseyi gördük şükür de birden bu kadar artmasına şaşırdım fazla geldi bana ikiz olsa iki keseyide görürdü değilmi doktor

ikiz ise ultrasonla tam tanı koyuluyor
ama bazen kesenin biri diğerinden daha küçük oldugu için görünmüyor diğer muyenede anlaşılır canım

ikiz ise ultrasonla tam tanı koyuluyor
ama bazen kesenin biri diğerinden daha küçük oldugu için görünmüyor diğer muyenede anlaşılır canım
Haftaya tekrar kontrole çağırdı zaten ama ikiz olabilir diye birşey demedi degerleri sordum değerin maşallah güzel sağlıklı bebeğin sadece dedi ama birden artması şaşırtıcı hani 500 600 filan bekliyordum keseyi görmeyi bile beklemiyordum :))

Haftaya tekrar kontrole çağırdı zaten ama ikiz olabilir diye birşey demedi degerleri sordum değerin maşallah güzel sağlıklı bebeğin sadece dedi ama birden artması şaşırtıcı hani 500 600 filan bekliyordum keseyi görmeyi bile beklemiyordum :))

maşallah diyelim
ikiz istiyormusun peki?
şöyleki eger ikiz ise tek yumurta ikizi olamaz
çift yumurta ikizi ise bir ihtimal kesenin birinin henüz görünmeyecek kadar küçük olmasıdır
dr lar ultrasonda görmeden ikiz demezler asla

ay canım ne tuhafız dimi bende dün adete 2 gün varken öğrendm 42.3 cıktı. bnde şimdi artcakmı die beklicem. senin artmış artanın derdide azmı artttı cokmu arttı :D ne zor iş dimi :) Allah sağlıklı ve hayırlısını nasip etsin hepimize

ay canım ne tuhafız dimi bende dün adete 2 gün varken öğrendm 42.3 cıktı. bnde şimdi artcakmı die beklicem. senin artmış artanın derdide azmı artttı cokmu arttı :KK70: ne zor iş dimi :) Allah sağlıklı ve hayırlısını nasip etsin hepimize
Ahahaha vallaha öyle bende çok dua ettim hani artsın artsın diye şimdi arttıda tam arttı niye çok arttı diye düşünüyorum :D

maşallah diyelim
ikiz istiyormusun peki?
şöyleki eger ikiz ise tek yumurta ikizi olamaz
çift yumurta ikizi ise bir ihtimal kesenin birinin henüz görünmeyecek kadar küçük olmasıdır
dr lar ultrasonda görmeden ikiz demezler asla
Ikiz neden olmasin tabiki isterim Allah oyle nasip etmisse :) hatta cok ta mutlu olurum :)

Merhaba bende yeni hamişlerdenim :anneadayı: Adetime 1 gün kala testte pozitif çıktı ilk beta değerim 165, 2.si 380, 3. 869
Kaç haftalık hamileyimdir acaba?

Back
X