Kimyasalda dusus oluyo. Bos ya da dis olabilir ama nedesem bilemedim. Doktor bir sey demedi mi 3unden 7sine az artmis cunku.
Offff inşallah yoktur öyle bişeyDeger yuksek ama artis az o yuzden iyice gorusmelisin doktorunla dis olabilir
Amin hepimizin inşallahRabbim gonlune gore versin
Adete 6 gün kala 90 küsür, 5 gün kala 130 ve adet günü 313 çıktı.Kac gunluk gecikme lyle bu test cikti o da onemli. Kimyasal olmicak kdr yuksek ama dis gebelk mi onu bilemem . zaten dis gebelk biseklde kanama agri sizi kendini belli eder. Sari aknti 13 haftalk hamileym bnde bile var.
Kac gunluk gecikme lyle bu test cikti o da onemli. Kimyasal olmicak kdr yuksek ama dis gebelk mi onu bilemem . zaten dis gebelk biseklde kanama agri sizi kendini belli eder. Sari aknti 13 haftalk hamileym bnde bile var.
Adet günü 313 çıktı, adete 5 gün kala 130. Şu an kanama ağrı vs yok şükür. Bekliyorum merakla neler olacağınıKac gunluk gecikme lyle bu test cikti o da onemli. Kimyasal olmicak kdr yuksek ama dis gebelk mi onu bilemem . zaten dis gebelk biseklde kanama agri sizi kendini belli eder. Sari aknti 13 haftalk hamileym bnde bile var.
Kızlar merhaba, 2 haziranda beta 90
3 haziran beta 130 ve 7 haziranda başka bi klinikte beta 313 çıktı. Daha önce 3 kimyasalım var. Şu an sarı akıntım var. Yinemi kimyasal olacak? Böyle olup sağlıklı hamilelik yaşayan varmı?