Beta hcg

Masal230618

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Mart 2019
203
54
48
Arkadaslar yardima ihtiyacim vat nolur cevap yazarmisiniz ben bundan bir gun once beta hcg yaptirdim .0.18 cikti buhun baska neden den dolayi yaptirdim .0.35 cikti sizce bu neden yukselir adedimi 22 gun gecikti gec dollenme olurmu bole birsey varmi da onceden hep o.5 di

Canım benim bu ay 18 gun gecmisti hiç bu kadar gecikmemişti üç kere kan testi verdim hep negatifti doktora gittim tarlusal verdi iki gün sonra adet oldum adet gecikmesi içinde yaz aylarında genellikle gecikiyor havalardan dedi yine istersen doktora danisabilirsin

Bende polikistik over var canim adedlerim zaten duzensiz ama 1 ay once 3 aylik tedavi oldum gebelik olmadi bu ay ilac jullanmadim aded olmadim zaten akljma direk duzensizligim geldi bende cok test yaptim cikmadi biraktim pazar gunu grip oldum baya ateslendim test yaptirdim ne olur ne olmaz dite 0.18 cikti pazartrside kan verdim troid icin doktorumda bakti beta hcg bu gun sonucu aldim .0.35 cikti normalde bu horman gebeledde bole yukseliyo farkli bise olsa yukselirmi ben yine 18 bekliyirdum 1 gunde nekadar yukselmis bilmiyorum 2 gun sonra yine yapicam ilkdefa bole oldu hep jormalde 0.5 di bir umut iste belki gec dollenmedir

merhaba, naptiniz acaba sonuc ne oldu merak ettim suan bende aynu durmdayim. Benim adetime bes gün kala 1,4 cikti suanda 3 gün gecikti. Ama zaten cok duzensiz oldugu icin bu gecikmeyi hamilige yormuyorum sadece cikan deger kafami karistirdi.

5 alti deger negatiftir. Okadarcik yukselme cokta onemli degil gebe olmayan herkes iki farkli zamanda yaptirsa ayni oranda yukselme yakalar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…