Beta hcg

Geç döllenme olma ihtimali yüksek gibi, 2.9 yükselebilir bir değer bence 2 gün sonra tekrarlayın kan testini

5 den aşağısı gebelik sayılmıyor.
İsterseniz 2 gün sonra yeniden kan verin. Zaten yüksek bir artış olursa değerde gebelik var anlamına gelir.

Umarım söylediğiniz gibi olur hayırlı haber alabilirim..dua edin lütfen
Adete yakin yumurtlaman olmus yani dollenme olmus ve tutmus bence canim, hayirli olsun insallah.
Umarım söylediğiniz gibi olur hayırlı haber alabilirim..dua edin lütfen

Gebelik söz konusu olmasa 2.9 olamaz yani doğru mu anladım?
Yaa olabiliyor aslinda bir tanidigim vardi oyle 2 kusurlerde cikan ama hamile degildi.fakat sizin gununuz gecmis, eger duzenli adet goruyor ve gununuz kolay kolay gecmiyorsa (adet duzensizliginiz yoksa) ihtimaliniz yuksek bence.

Yaa olabiliyor aslinda bir tanidigim vardi oyle 2 kusurlerde cikan ama hamile degildi.fakat sizin gununuz gecmis, eger duzenli adet goruyor ve gununuz kolay kolay gecmiyorsa (adet duzensizliginiz yoksa) ihtimaliniz yuksek bence.
Adet görmeye başladım başlayalı ilk defa böyle bir şey yaşıyorum. Gününde olur. Bu defa tam gününde varla yok arası bir leke gördüm devamı gelmedi. Bu 4.gün.

Adet görmeye başladım başlayalı ilk defa böyle bir şey yaşıyorum. Gününde olur. Bu defa tam gününde varla yok arası bir leke gördüm devamı gelmedi. Bu 4.gün.
Insallah tahminlerimiz gibidir :) sonucu yazarsaniz sevinirim. Testi de her gun tekrarlayin mumkunse koyulasma olucakmi gozlemlersiniz.

Gebelik söz konusu olmasa 2.9 olamaz yani doğru mu anladım?

Olabilir de olmayabilir de :) 2-5 arası şüpheli oluyor ama genelde adet gecikmesi olmuşsa geç döllenme oluyor yükseliyor sonra, inşallah öyledir sizin de

Olabilir de olmayabilir de :) 2-5 arası şüpheli oluyor ama genelde adet gecikmesi olmuşsa geç döllenme oluyor yükseliyor sonra, inşallah öyledir sizin de
İnşallah öyledir. Daha önce test yaptırdığımda sabırsızdım adet öncesiydi sonrasında adet oldum. Bu öyle değil umarım güzel haber alırım sağolun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…