Adete yakin yumurtlaman olmus yani dollenme olmus ve tutmus bence canim, hayirli olsun insallah.Adet gecikmemin 4.günündeyim beta hcg 2.9 . Bu ne demek?
Öyleymiş fakat regl tekrar başlayacak gibi değil. Yükselemez mi?5in altında cıkan sonuc negatif demek değil mi?
Adete yakin yumurtlaman olmus yani dollenme olmus ve tutmus bence canim, hayirli olsun insallah.
Umarım söylediğiniz gibi olur hayırlı haber alabilirim..dua edin lütfenAdete yakin yumurtlaman olmus yani dollenme olmus ve tutmus bence canim, hayirli olsun insallah.
Gebelik söz konusu olmasa 2.9 olamaz yani doğru mu anladım?Geç döllenme olma ihtimali yüksek gibi, 2.9 yükselebilir bir değer bence 2 gün sonra tekrarlayın kan testini
Insallah canim dua ederim tabiki.Umarım söylediğiniz gibi olur hayırlı haber alabilirim..dua edin lütfen
Umarım söylediğiniz gibi olur hayırlı haber alabilirim..dua edin lütfen
Yaa olabiliyor aslinda bir tanidigim vardi oyle 2 kusurlerde cikan ama hamile degildi.fakat sizin gununuz gecmis, eger duzenli adet goruyor ve gununuz kolay kolay gecmiyorsa (adet duzensizliginiz yoksa) ihtimaliniz yuksek bence.Gebelik söz konusu olmasa 2.9 olamaz yani doğru mu anladım?
Adet görmeye başladım başlayalı ilk defa böyle bir şey yaşıyorum. Gününde olur. Bu defa tam gününde varla yok arası bir leke gördüm devamı gelmedi. Bu 4.gün.Yaa olabiliyor aslinda bir tanidigim vardi oyle 2 kusurlerde cikan ama hamile degildi.fakat sizin gununuz gecmis, eger duzenli adet goruyor ve gununuz kolay kolay gecmiyorsa (adet duzensizliginiz yoksa) ihtimaliniz yuksek bence.
Insallah tahminlerimiz gibidir :) sonucu yazarsaniz sevinirim. Testi de her gun tekrarlayin mumkunse koyulasma olucakmi gozlemlersiniz.Adet görmeye başladım başlayalı ilk defa böyle bir şey yaşıyorum. Gününde olur. Bu defa tam gününde varla yok arası bir leke gördüm devamı gelmedi. Bu 4.gün.
Gebelik söz konusu olmasa 2.9 olamaz yani doğru mu anladım?
İnşallah öyledir. Daha önce test yaptırdığımda sabırsızdım adet öncesiydi sonrasında adet oldum. Bu öyle değil umarım güzel haber alırım sağolunOlabilir de olmayabilir de :) 2-5 arası şüpheli oluyor ama genelde adet gecikmesi olmuşsa geç döllenme oluyor yükseliyor sonra, inşallah öyledir sizin de
sonucunuzu merak ettim benimde 3.33 çıktıdaGebelik söz konusu olmasa 2.9 olamaz yani doğru mu anladım?
Adet görmedim ama gebelik de çıkmadı bu ayı bekliyordum yine geldi adet günüm 3.günüm gecikmede bakalım..sonucunuzu merak ettim benimde 3.33 çıktıda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?