Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
:)) degerlerını yazsaydın bız de gorseydık anormalı :)) her kanama dusukle sonuclanmaz. cok yukselıyo derken nasıl yukseldı meselaa? neden yukselmesın ayrıca 5. hafta ıcınde bebıs :)) herkesde aynı sevıyede olmaz kı bu bhcg . sorun cok eksık.ç bılgı yok pek. ne yazcamı sasırdım :))Arkadaşlar bir çok kez size biseyler sordum benim beta hcg çok yükseliyordu kananam başlamıştı bugün doktora gittim utrosonda baktı 4 hafta 5 günlük dedi geç dollenme olduğunu söyledi peki bu durumda beta hcg yükselmesi normal mi şimdi tekrar bakmadı beta hcg ye
Canım ilk başta çok yukselmemisti yalnis yazmisim dünde doktorum tekrar kan istemedi:)) degerlerını yazsaydın bız de gorseydık anormalı :)) her kanama dusukle sonuclanmaz. cok yukselıyo derken nasıl yukseldı meselaa? neden yukselmesın ayrıca 5. hafta ıcınde bebıs :)) herkesde aynı sevıyede olmaz kı bu bhcg . sorun cok eksık.ç bılgı yok pek. ne yazcamı sasırdım :))
ayy inşallah hamilesin..yükselecek bence...merhaba kizlar bugün doktora gittim rahim oldukça kalin hormonlar çok iyi dedi adet günüme 5 gun var hcg 3.74 çıktı onceden hep 0.1 çıkardı böyle olup da yükselen oldu hiç umut için sormak istedim![]()
Insallah cok az kahve leke geldi devami gelmedi 4 gun var daha adetime bekliyorumayy inşallah hamilesin..yükselecek bence...
İyi akşamlar arkadaşlar adet günümden 10 gün önce kan değerim de bthcg 71.6 çıktı bugun tekrar yaptırdım 107 çıktı normalde bugun yada yarın adet günüm normalmi sizce bu artış
Canım merhaba senin gebeliğin sağlıklı değil dr takibine girmelisinİyi geceler bugun tekrar yaptırdım 106 çıktı neden acaba
Canım bir an önce dr a gitmelisin. Dış gebelik ya da kimyadal gebelik geçiriyo olabilirsin. Ben şua dış gebelik geçiriyorum. Beta hcgm çok güzel ilerliyordu ancak sağ yumurtalığıma yerleşmiş kese. Sende ihmal etme bir an çnce dr a git.İyi geceler bugun tekrar yaptırdım 106 çıktı neden acaba