Beta hcg

Sunaee

Üye
Kayıtlı Üye
25 Aralık 2019
27
3
6
28
Arkadaşlar bir çok kez size biseyler sordum benim beta hcg çok yükseliyordu kananam başlamıştı bugün doktora gittim utrosonda baktı 4 hafta 5 günlük dedi geç dollenme olduğunu söyledi peki bu durumda beta hcg yükselmesi normal mi şimdi tekrar bakmadı beta hcg ye

:)) degerlerını yazsaydın bız de gorseydık anormalı :)) her kanama dusukle sonuclanmaz. cok yukselıyo derken nasıl yukseldı meselaa? neden yukselmesın ayrıca 5. hafta ıcınde bebıs :)) herkesde aynı sevıyede olmaz kı bu bhcg . sorun cok eksık.ç bılgı yok pek. ne yazcamı sasırdım :))

merhaba kizlar bugün doktora gittim rahim oldukça kalin hormonlar çok iyi dedi adet günüme 5 gun var hcg 3.74 çıktı onceden hep 0.1 çıkardı böyle olup da yükselen oldu hiç umut için sormak istedim

Canım ilk başta çok yukselmemisti yalnis yazmisim dünde doktorum tekrar kan istemedi

İyi akşamlar arkadaşlar adet günümden 10 gün önce kan değerim de bthcg 71.6 çıktı bugun tekrar yaptırdım 107 çıktı normalde bugun yada yarın adet günüm normalmi sizce bu artış

Canım pek fazla yükselmemiş
İyi akşamlar arkadaşlar adet günümden 10 gün önce kan değerim de bthcg 71.6 çıktı bugun tekrar yaptırdım 107 çıktı normalde bugun yada yarın adet günüm normalmi sizce bu artış

71.6 çıktıgında adetime 10 gün vardı
Bugun 107 çıktı normalde bugun yada yarın adet günüm daha adetimi geçmeden öğrendim ondan olabilirmi

Kızlar merhaba benimde Beta-HCG(3.04) çıktı hamileyim sizce bide 40 gün önce kese var bebek yok diye vakumlu kürtaj oldum olan varmı benm gibi tekrar ne zmn hamile kaldınız

İyi geceler bugun tekrar yaptırdım 106 çıktı neden acaba
Canım bir an önce dr a gitmelisin. Dış gebelik ya da kimyadal gebelik geçiriyo olabilirsin. Ben şua dış gebelik geçiriyorum. Beta hcgm çok güzel ilerliyordu ancak sağ yumurtalığıma yerleşmiş kese. Sende ihmal etme bir an çnce dr a git.

Birde beta hcg leri hep aynı yerde yaptırdın dimi

canım doktora gittim tekrar test yapıldı beta 122 progesteron 1,84 çıktı bakalım sonuca göre ne dicek...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…