Beta hcg

Lylaylmz

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
6 Nisan 2020
19
4
1
28
Beta hcg 8704 ama kese görünmüyor sadece şuan kalınlık oluşmuş normalmi

Son adet tarihim 9 marttı 3 günlük gecikmede beta hcg 353.6 çıktı normalmi sizce yoksa düşük değermi

Son adet tarihim 9 marttı 3 günlük gecikmede beta hcg 353.6 çıktı normalmi sizce yoksa düşük değermi
Normal arkadaşımın da aynı bir kaç gün gecikmesi ile 200 falan çıkmıştı

Rica ederim belirtileriniz neydi önce idrarda mi öğrendiniz yoksa direk kan mı bende adetim geçti de merak ediyorum belirtileri
normalde 6 nisanda adet olmam gerekiyordu ama gecikti
10 gün önceden kasık ağrıları başladı ovülasyonda olan ağrılar gibi. Ümitlenmek istemedim
5 nisan adet 1 gün öncesi ise kahverengi bir leke geldi adet olacağım zannettim 7 nisan 1 gün gecikince idrar testi yaptım ve silik çizgi çıktı yani yerleşme kanaması olmuş ayrıca 10 gün öncesinden bu yana göğüsler şişti hassasiyet ve bel ağrıları oldu.

Hanimlar 6 nisanda adet olmam gerekiyordu. 1 hafta kala yumurtladim ve degerlendirdik suan bat tarihine gore 3 gun gecti ve degerim 104 cikti nasil sizce doktor 2 gun sonra tekrar bakalim dedi

Benim adete 3 gün kala 60cikmisti doktorum artıkolcturmene gerek yoo demişti takmayin bu kadar doktorunuza kontrole gittiginizde hersey görünecek zaten

normalde 6 nisanda adet olmam gerekiyordu ama gecikti
10 gün önceden kasık ağrıları başladı ovülasyonda olan ağrılar gibi. Ümitlenmek istemedim
5 nisan adet 1 gün öncesi ise kahverengi bir leke geldi adet olacağım zannettim 7 nisan 1 gün gecikince idrar testi yaptım ve silik çizgi çıktı yani yerleşme kanaması olmuş ayrıca 10 gün öncesinden bu yana göğüsler şişti hassasiyet ve bel ağrıları oldu.
Yaaa anladım benim de adetim geçti dört gün kadar ama leke falan olmadı akıntı da kesildi olduğunda sarı idi bende de adet öncesi belirtiler vardı günüm geçti belirtiler de geçti normal mi bilmiyorum herkesin tabii farklı ama kafam karışık o yüzden belirtileri sordum test yapmaya cesaretim de yok

Yaaa anladım benim de adetim geçti dört gün kadar ama leke falan olmadı akıntı da kesildi olduğunda sarı idi bende de adet öncesi belirtiler vardı günüm geçti belirtiler de geçti normal mi bilmiyorum herkesin tabii farklı ama kafam karışık o yüzden belirtileri sordum test yapmaya cesaretim de yok
Sarıysa belki o an bir idrar yolu enfeksiyonundan bile olup geçmiş olabilir. kahverengi olan yerleşme kanamasaymış doktorum söyledi hatta herkeste olmayabiliyor olsun siz yine test yapın başlangıçta öğrenmek iyi inşallah güzel bir sonuç alırsınız 🙏

Sarıysa belki o an bir idrar yolu enfeksiyonundan bile olup geçmiş olabilir. kahverengi olan yerleşme kanamasaymış doktorum söyledi hatta herkeste olmayabiliyor olsun siz yine test yapın başlangıçta öğrenmek iyi inşallah güzel bir sonuç alırsınız 🙏
Evet enfeksiyon var muhtemel yada mantar kaşıntı falan da vardı bugün geçti tabii şükür de heralde adetim ondan gecikti belkide ben en iyisi azcık daha bekleyim artık ya inşaAllah hayırlısı olur

Normal canım benim de regle 5 gün kala kan değerim 53.88 di ama ikizdi.

Back
X