- 10 Şubat 2020
- 161
- 83
- 13
- Konu Sahibi 1kelebekbebek
Kızlar benim ilk beta hcgm 55 di dün ise 174 çıktı dün ve doktora gittim dün haftaya salı tekrar gel dedi sizce kese görünür mü haftaya kadar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
14 Mart son adet tarihimSon adet tarihiniz nedir??
Kese şimdi belli olmaz 20 nisandan sonra gidersen belli olabilir canım...14 Mart son adet tarihim
Benden sana tavsiye 30 nisana kdr bekle bak ben 33 ile ogrendim suan 5 haftaligiz keseyi bgun gorduk şükür en son bat 4 martti canim 2 hafta sonra kalp atisi icin gidicezKızlar benim ilk beta hcgm 55 di dün ise 174 çıktı dün ve doktora gittim dün haftaya salı tekrar gel dedi sizce kese görünür mü haftaya kadar
Ah bekleyebilirsem tabiAslında 2 mayısta gitsen tam belli olur.. Tabi sabredebilirsen :)
Hayırlı olsuuun inşallah bekleyebilrisem ilk hamileliğim o yüzden çok heyecanlıyımBenden sana tavsiye 30 nisana kdr bekle bak ben 33 ile ogrendim suan 5 haftaligiz keseyi bgun gorduk şükür en son bat 4 martti canim 2 hafta sonra kalp atisi icin gidicez
Canim benimde ilk ama doktorda bekle diyor çünkü sen 10 gun sonra falan git kese idin bende erkenden ogrendim doktor 10 gun sonra kese icin gel dedi 10 gun zor geçti gittik şükür gördük simdide 2 hafta kalp atisi icib gidicez 2 hafta gecermi blmemHayırlı olsuuun inşallah bekleyebilrisem ilk hamileliğim o yüzden çok heyecanlıyım![]()
Sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin Rabbim sağlıklıkla gelsinler bekleyeyim birazcık dahaCanim benimde ilk ama doktorda bekle diyor çünkü sen 10 gun sonra falan git kese idin bende erkenden ogrendim doktor 10 gun sonra kese icin gel dedi 10 gun zor geçti gittik şükür gördük simdide 2 hafta kalp atisi icib gidicez 2 hafta gecermi blmem
Aminn insalllah canimSağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin Rabbim sağlıklıkla gelsinler bekleyeyim birazcık daha ☺
Adetten kaç gün sonra 55 çıkmıştı değerinizKızlar benim ilk beta hcgm 55 di dün ise 174 çıktı dün ve doktora gittim dün haftaya salı tekrar gel dedi sizce kese görünür mü haftaya kadar
Adetim çok düzenli değil tahminimce 4 5 gün vardıAdetten kaç gün sonra 55 çıkmıştı değeriniz
Siz tekrar kan verdinzmi acabaAdetten kaç gün sonra 55 çıkmıştı değeriniz
Sağlık ocağı kan almıcam bi daha devlet hastanesi ne git dedi gitmedim bir dahaSiz tekrar kan verdinzmi acaba
Biraz daha bekle kadın doguma gidersn canimSağlık ocağı kan almıcam bi daha devlet hastanesi ne git dedi gitmedim bir daha
Öyle yapıcam canım inşallah kötü birşey yoktur ara arar bel agrım oluyor ister istemez korkuyorum akıntımda baya oluyor bazen kan mı geldi deyip gidip lavaboya bakıyorum resmen yine mi birşey oldu diyeBiraz daha bekle kadın doguma gidersn canim
Enim beta 3000 çıktı kese görünmedi seninki de görünmez şu an bence az daha bekleKızlar benim ilk beta hcgm 55 di dün ise 174 çıktı dün ve doktora gittim dün haftaya salı tekrar gel dedi sizce kese görünür mü haftaya kadar