Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
30 nisanda 46.18 çıktı beta hcgem ozaman 4 günlük gecikme olmuş oluyor yarın 4 mayıs yine kan verip beta hcgme baktırcam sizce tahmini kaç çıkması gerekir buseferki beta hcgemin düzenli artıp artmadığını anlamam içinilk olarak kaç çıktıgı onemli değil öenmli olan 2 gün sonra düzenli artması ,
kendını bunlarla kasma , adet 4 gün geçince 6 haftalık olmaz tarihleri hatalı girmişsindir
Son adet tarihim 21 mart ilk gebeliğim 35 günde bir adet oluyorum ondan yola çıkarak 6 haftalık gösteriyor internet hesaplaması30 nisanda 46.18 çıktı beta hcgem ozaman 4 günlük gecikme olmuş oluyor yarın 4 mayıs yine kan verip beta hcgme baktırcam sizce tahmini kaç çıkması gerekir buseferki beta hcgemin düzenli artıp artmadığını anlamam için
Teşekkür ederim cevabınız için35 günde bir oluyorsan 6 haftalık göstermesi normal
tahmınen 180 gibi bir rakam çıkması gerekiyor yarın ki tahlilde ,
kanı aynı hastanede aynı saatlerde vermeye dikkat et , kafan karışmasın ,
hayırlı olsun tadını çıkar bu kadar düşünme sağlıkla büyür inşallah bebegın
yarın sonucu aldıktan sonra banada haber ver
Benim adetim 4 gün geçikme beta hcg testim 7952.20 çıktı 4 günlük gecikme için çok yüksek dedi doktorlar Bende 100 lerde felan beklerken çoktan sonuçBeta hcgem adetim 4 gün geçince 46.18 sizce kaç haftalık hamileyim son adet tarihime göre 6 haftalık çıkıyor.
Kaç haftalık gebesiniz peki ?Benim adetim 4 gün geçikme beta hcg testim 7952.20 çıktı 4 günlük gecikme için çok yüksek dedi doktorlar Bende 100 lerde felan beklerken çoktan sonuç
Değerim 46 dan 157 Ye 5 günde çıktı doktor düşük buldu perşembe bidaha kan istedi35 günde bir oluyorsan 6 haftalık göstermesi normal
tahmınen 180 gibi bir rakam çıkması gerekiyor yarın ki tahlilde ,
kanı aynı hastanede aynı saatlerde vermeye dikkat et , kafan karışmasın ,
hayırlı olsun tadını çıkar bu kadar düşünme sağlıkla büyür inşallah bebegın
yarın sonucu aldıktan sonra banada haber ver
Değerim 46 dan 157 Ye 5 günde çıktı doktor düşük buldu perşembe bidaha kan istedi