G gzdyll Yeni Üye Kayıtlı Üye 14 Temmuz 2020 8 2 1 36 17 Temmuz 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi gzdyll #1 bugun adetime 1 gün varken kan tahlili yaptım beta hcg 203 cikti... bir kurtaj bir de kimyasal gebeligim var... bu deger dusuk mu sizce?
bugun adetime 1 gün varken kan tahlili yaptım beta hcg 203 cikti... bir kurtaj bir de kimyasal gebeligim var... bu deger dusuk mu sizce?
F Fatimatuz_Zehra Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali tek ayak cezası Kayıtlı Üye 17 Mart 2020 1.559 5.782 88 40 17 Temmuz 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi gzdyll #2 gzdyll .!.: bugun adetime 1 gün varken kan tahlili yaptım beta hcg 203 cikti... bir kurtaj bir de kimyasal gebeligim var... bu deger dusuk mu sizce? Genişletmek için tıkla... Değerin gayet güzel masallah iki günde bir mutlaka baktir ınsallah sağlıkla kucağına alirsin
gzdyll .!.: bugun adetime 1 gün varken kan tahlili yaptım beta hcg 203 cikti... bir kurtaj bir de kimyasal gebeligim var... bu deger dusuk mu sizce? Genişletmek için tıkla... Değerin gayet güzel masallah iki günde bir mutlaka baktir ınsallah sağlıkla kucağına alirsin
Evva Ömrüm evlat 👼 Pro Üye Anneler Kulübü 4 Kasım 2019 27.885 En iyi cevaplar 1 96.927 598 30 17 Temmuz 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi gzdyll #3 gzdyll .!.: bugun adetime 1 gün varken kan tahlili yaptım beta hcg 203 cikti... bir kurtaj bir de kimyasal gebeligim var... bu deger dusuk mu sizce? Genişletmek için tıkla... Hayır gayet güzel bir değer düzenli artışı önemli inşallah sağlıkla gelsin
gzdyll .!.: bugun adetime 1 gün varken kan tahlili yaptım beta hcg 203 cikti... bir kurtaj bir de kimyasal gebeligim var... bu deger dusuk mu sizce? Genişletmek için tıkla... Hayır gayet güzel bir değer düzenli artışı önemli inşallah sağlıkla gelsin
G gzdyll Yeni Üye Kayıtlı Üye 14 Temmuz 2020 8 2 1 36 17 Temmuz 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi gzdyll #4 ikizanasi .!.: Değerin gayet güzel masallah iki günde bir mutlaka baktir ınsallah sağlıkla kucağına alirsin Genişletmek için tıkla... cok sagol canim icime su serptin
ikizanasi .!.: Değerin gayet güzel masallah iki günde bir mutlaka baktir ınsallah sağlıkla kucağına alirsin Genişletmek için tıkla... cok sagol canim icime su serptin
G gzdyll Yeni Üye Kayıtlı Üye 14 Temmuz 2020 8 2 1 36 17 Temmuz 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi gzdyll #5 Evva ahir .!.: Hayır gayet güzel bir değer düzenli artışı önemli inşallah sağlıkla gelsin Genişletmek için tıkla... insallah cok mutlu oldum okuyunca
Evva ahir .!.: Hayır gayet güzel bir değer düzenli artışı önemli inşallah sağlıkla gelsin Genişletmek için tıkla... insallah cok mutlu oldum okuyunca
Evva Ömrüm evlat 👼 Pro Üye Anneler Kulübü 4 Kasım 2019 27.885 En iyi cevaplar 1 96.927 598 30 17 Temmuz 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi gzdyll #6 gzdyll .!.: insallah cok mutlu oldum okuyunca Genişletmek için tıkla... Hayırlı olsun hep mutlu olun inşallah
gzdyll .!.: insallah cok mutlu oldum okuyunca Genişletmek için tıkla... Hayırlı olsun hep mutlu olun inşallah
F Fatimatuz_Zehra Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali tek ayak cezası Kayıtlı Üye 17 Mart 2020 1.559 5.782 88 40 17 Temmuz 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi gzdyll #7 gzdyll .!.: cok sagol canim icime su serptin Genişletmek için tıkla... Rabbim cümle isteyenlere nasip etsin
gzdyll .!.: cok sagol canim icime su serptin Genişletmek için tıkla... Rabbim cümle isteyenlere nasip etsin
chagiless Kuzusu artık yanında... Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 6 Kasım 2010 7.034 7.590 398 17 Temmuz 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi gzdyll #8 Hayırlı olsun önemli olan değerin kaç olduğu değil katlanması zaten