- 22 Temmuz 2020
- 137
- 41
- 18
- 29
- Konu Sahibi Azragulcan
-
Geç döllenmedir kuzum, değerler her bünyede değişiyor. Sağlıkla kucağına al inşallahBeta hcg 119 sizce nasıl gebelik yüksek mi düşük mü 5+1 gebelik
Daha önce baktırmış mıydın?Beta hcg 119 sizce nasıl gebelik yüksek mi düşük mü 5+1 gebelik
Amin inşallah bu ilk bugün yine kan vericemDaha önce baktırmış mıydın?
Düşük gibi duruyor ama geç döllenme olabilir belki
Benim 4 haftalıkken 541di.
sağlıkla kucağına al inşallah
Amin inşallah dediğin gibidirGeç döllenmedir kuzum, değerler her bünyede değişiyor. Sağlıkla kucağına al inşallah
Bugün kan vericem yarın sonuç çıkar hayırlısı olsun inşallah2 günde en az %60 artis önemli olan
Folik asit kullanıyor musunBenimde o civarlarda çıkmıştı regl günümde, iki gün sonra tekrar kan verdiğimde 300 lerdeydi. Merak etmeyin artışı önemli
Tabikide, sizde başlayın. Değeriniz güzel katlanır inşallah, haberdar edinFolik asit kullanıyor musun
Bnde kullanıyorum inşallah canımTabikide, sizde başlayın. Değeriniz güzel katlanır inşallah, haberdar edin
Baktirdinizmi degerinizeBnde kullanıyorum inşallah canım
Adetiniz geçtimi yoksa daha varmiMerhaba kızlar ben evde iki test yapmıştım silik çıkmışlardı bugün beta hcg yaptırdım 9,5 çıktı sizce nasıl doktora da göstermedim kafama takıldı
Geçti adetim 5 günKi
Adetiniz geçtimi yoksa daha varmi
Bence çok düşük yeniden kan vermelisin bak bi artmismi artmıyorsa kimyasal gebelik olabilirGeçti adetim 5 gün
Evet canım bende öyle düşündüm öyle yapıcamBence çok düşük yeniden kan vermelisin bak bi artmismi artmıyorsa kimyasal gebelik olabilir
Durumunuz nedirBeta hcg 119 sizce nasıl gebelik yüksek mi düşük mü 5+1 gebelik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?