Beta hcg

Muas06

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2020
61
32
3
32
Merhaba beta hcg 29066 U/L çıktı. Son adet tarihim 23 ağustos. Son adetten hesaplayınca 6 haftalık olmuş oluyor. Dün ultrasona girdim kese görünmedi ve rahim duvarı yeterince kalinlasmamis dendi. Bunlar normal mi acaba bilgisi olan var mı? Düşündükçe dert oluyor :KK61:

Merhaba beta hcg 29066 U/L çıktı. Son adet tarihim 23 ağustos. Son adetten hesaplayınca 6 haftalık olmuş oluyor. Dün ultrasona girdim kese görünmedi ve rahim duvarı yeterince kalinlasmamis dendi. Bunlar normal mi acaba bilgisi olan var mı? Düşündükçe dert oluyor :KK61:
5 6 mm bıle olsa kese gorunuyor genelde. karından mı baktı? cok aksatmadan daha detaylı ultrasonu olan bı dr a gıt derm ben cunku 29000 ıkızde bıle 5 hafta ustu oluyo ve kesın gorunuyo yanı vajınal karından baktıysa vajınal baktır bu sefer

5 6 mm bıle olsa kese gorunuyor genelde. karından mı baktı? cok aksatmadan daha detaylı ultrasonu olan bı dr a gıt derm ben cunku 29000 ıkızde bıle 5 hafta ustu oluyo ve kesın gorunuyo yanı vajınal karından baktıysa vajınal baktır bu sefer
Karından bakıldı. Bende burda hep bu şekilde gördüğüm için stres oldum

Karından bakıldı. Bende burda hep bu şekilde gördüğüm için stres oldum
stress olmanı ıstemem ama herzaman tedbır ıyıdır. her zaman adet tarıne uymayabılıyor gebelık haftası. yarın ıcın randevu al sen .

Normalde bu değer ile kesenin görünmesi gerek.
Hatta ben önceki gebeliğimde 6+1 de kalp atışını duymuştum.

Bence başka bir doktora görünün

Bende görünmesini beklerken hayal kırıklığı oldu. Ultrason makinesinden kaynaklı olabilir mi acaba?
Olabilir, o yzden mutlaka yarına başka bir hastaneden başka bir doktordan randevu alın daha büyük bir hastane olabilir.

Peki kese görünmemesi bu değerlerde ne anlama gelebilir. Bu konuda bilginiz var mı
Yani hiç bir bilgim yok herkesin farklı olabilir, siz yarın tekrardan gidin mutlaka.
En kötü vajinal ultrason ile mutlak görünmesi gereklii bu değer ile

Back
X