Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yani 18 günlük doğrumu reglime göre hesaplamadı değere göre söylediHayır canım gayet normal değerin. 6. Ve 7. Haftalarda kalp duyuluyor
Bildiğim kadarıyla değere göre değil adet döngüsüne göre hesaplanır.Yani 18 günlük doğrumu reglime göre hesaplamadı değere göre söyledi
İşte her beta hcg haftasında herkesin aynı değil benim nasıl doktorum ona gör e belirledi anlamadımAdet döngüsü ve son adet başlangıcına göre hesaplanır ve her hamilelik farklıdır 5 parmağın 5 i de bir olmadığı gibi o yüzden hcg değerinizi başka hamilelerle karşılaştırmayın
Değişebilir 18 günlük olayına takılma benim adet tarihime göre farklı ultrasona göre farklı çıkıyo dert etme bunu 6+2 de kalp atışı duymuştum ben beta 3000 lerde olması gerekiyordu yanlış hatırlamıyorsamMerhabalar bişey sormak istiyorum cuma günü regli olmam gerekiyordu olmadım evde test yaptım çift çizgi çıktı doktora gittim beta hcg değerim 835 çıktı önceki reglim 6 Eylül ama doktor bebek 18 günlük dedi daha fazla değilmi birde kalp atışını nezaman duyarım
Adet döngünüze göre ayarlıyor son adet tarihine göre söylüyorİşte her beta hcg haftasında herkesin aynı değil benim nasıl doktorum ona gör e belirledi anlamadım
Teşekkürler bende bu hafta baktım ultrasona göre 5 haftalık adet tarihime göre 6 haftalık doktor 15 gün sonr akalp atışı dedi başka doktora gitsem acaba duyar mı bu hafta siz 6 haftada duymuşsunuzDeğişebilir 18 günlük olayına takılma benim adet tarihime göre farklı ultrasona göre farklı çıkıyo dert etme bunu 6+2 de kalp atışı duymuştum ben beta 3000 lerde olması gerekiyordu yanlış hatırlamıyorsam
Ultrasona göre mi 6+2 regliyemiTeşekkürler bende bu hafta baktım ultrasona göre 5 haftalık adet tarihime göre 6 haftalık doktor 15 gün sonr akalp atışı dedi başka doktora gitsem acaba duyar mı bu hafta siz 6 haftada duymuşsunuz
Bana 7. Haftada gel demişti ben dayanamayıp 6+2 de gitmiştim başka doktora çünkü beni çok korkuttu sağdan soldan duyduklarım çok az da olsa duyulmuştu kalp atışı çok şükür inşallah sizin de sağlıklı sorunsuz geçerTeşekkürler bende bu hafta baktım ultrasona göre 5 haftalık adet tarihime göre 6 haftalık doktor 15 gün sonr akalp atışı dedi başka doktora gitsem acaba duyar mı bu hafta siz 6 haftada duymuşsunuz