Beta hcg

Deli dolu

Üye
Kayıtlı Üye
9 Kasım 2019
69
23
8
Kizlar merhaba adet doneminden 3 gun once test yaptim silik cikti tam gununde tekrar yaptim oncekine gore daha koyu cikti dayanamadim kan testi verdim beta 147 cikti adet uzerinden 1 gun gecti kadin doguma gitmelimiyim yoksa biraz daha beklemelimiyim sizce

Suan gitsen sadece hgc bakılır artış varmı diye bunu kendinde takip edebilirsin kan verip haftaya anca gozukur kesen bir hafta sonra git bence.

Suan gitsen sadece hgc bakılır artış varmı diye bunu kendinde takip edebilirsin kan verip haftaya anca gozukur kesen bir hafta sonra git bence.
Idrar tahlilide yapmisti doktor iltihap var dedi o yuzden tedirgin oldum erken gitsem mi diye olmazsa dediginiz gibi birkac defa da saglik ocaginda kan verip sonrasinda gideyim

Benimde adet gunu baktim beta109.7 çikti suan adetime gore 5 haftalik ama inanilmaz belim agriyor sizde boyle oldumu kizlar

Kizlar merhaba adet doneminden 3 gun once test yaptim silik cikti tam gununde tekrar yaptim oncekine gore daha koyu cikti dayanamadim kan testi verdim beta 147 cikti adet uzerinden 1 gun gecti kadin doguma gitmelimiyim yoksa biraz daha beklemelimiyim sizce
48 saatte bir hcg nin yukselisini takip et. 2 - 3 binleri gecince doktora gidebilirsin kese rahatlikla gozukecektir o degerde. Suan gitsen cok erken betanin yukselmesi icin 1 hafta 10 gun sonra cagiracaktir seni

önce değerini takip et , aksi bi durum olmadıktan sonra değerin 2000i geçtikten sonra doktora gidersin

Back
X