Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bat ne zaman? Bir de cift cizgi kac dakikada cikti? Fotoğrafı varsa atar misiniz?Evde test yaptıgım da ikinci cizgi silik çıkmıştı kan tahlili yaptırdım. Doktor gebelik yok dedi. Başına böyle birsey gelen var mı acaba.
Eki Görüntüle 2709163
Bugun beta. Çizgi ilk 2 dk çıktıBat ne zaman? Bir de cift cizgi kac dakikada cikti? Fotoğrafı varsa atar misiniz?
Test miratech miBugun beta. Çizgi ilk 2 dk çıktı Eki Görüntüle 2709173
Evet o markaTest miratech mi
O marka hic guvenilir degil. Bir daha satin almayin. Freely kaset test predictor erken gebelik testi cok güvenilir markalar. Miratech markasinin cok vukuati var. Bu sitede o testte hatali sonuç alan cok kadin var.Evet o marka
Anladım. Teşekkürler ederim. Beta sonucu 0.181 olunca ne anlama geldiğinide anlamadım..O marka hic guvenilir degil. Bir daha satin almayin. Freely kaset test predictor erken gebelik testi cok güvenilir markalar. Miratech markasinin cok vukuati var. Bu sitede o testte hatali sonuç alan cok kadin var.
Bebek yok demek. 5 ve yukarisi icin bebek var denebilir. 5 icin 10 icin var da diyemem yok da diyemem diyorlar genelde. Kimyasal olabiliyor cunku.Anladım. Teşekkürler ederim. Beta sonucu 0.181 olunca ne anlama geldiğinide anlamadım..