Beta hcg

Hawwa32

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Ekim 2020
280
78
48
32
Evde test yaptıgım da ikinci cizgi silik çıkmıştı kan tahlili yaptırdım. Doktor gebelik yok dedi. Başına böyle birsey gelen var mı acaba.
IMG_20201022_230229.webp

Idrar testlerinde cift cikan sonuç kan da kesin kesin cikardi. Testte sorun var bence.

O marka hic guvenilir degil. Bir daha satin almayin. Freely kaset test predictor erken gebelik testi cok güvenilir markalar. Miratech markasinin cok vukuati var. Bu sitede o testte hatali sonuç alan cok kadin var.

O marka hic guvenilir degil. Bir daha satin almayin. Freely kaset test predictor erken gebelik testi cok güvenilir markalar. Miratech markasinin cok vukuati var. Bu sitede o testte hatali sonuç alan cok kadin var.
Anladım. Teşekkürler ederim. Beta sonucu 0.181 olunca ne anlama geldiğinide anlamadım..

Anladım. Teşekkürler ederim. Beta sonucu 0.181 olunca ne anlama geldiğinide anlamadım..
Bebek yok demek. 5 ve yukarisi icin bebek var denebilir. 5 icin 10 icin var da diyemem yok da diyemem diyorlar genelde. Kimyasal olabiliyor cunku.

0.181 degeri 1 bile degil. 1 degeri icin 1 tl dersek 0.181 degeri icin 18 kuruş diyebiliriz umarim anlatabilmisimdir.

Back
X