Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
2 günde iki kat artması lazım sanırım sizinki gayet güzel ama hamile kalamadığım için bilmiyorum doktora ne zaman gidersiniznBeta hcg 34.28 den 4 gun sonra 426.8 e yukseldi sizce nasıl kadın doğuma ne zaman gideyim
İkiz olabilirBeta hcg 34.28 den 4 gun sonra 426.8 e yukseldi sizce nasıl kadın doğuma ne zaman gideyim
2 günde iki kat artması lazım sanırım sizinki gayet güzel ama hamile kalamadığım için bilmiyorum doktora ne zaman gidersinizn
Gercekten miİkiz olabilir![]()
Haftanızı son adet tarihinden hesaplayarak 6 veya 7 haftalıkken gidebilirsiniz..
2 gunde mibn 41.85 ten 208.90 cikti acaba iyi mi
evt2 gunde mi
Bence normal
doktorla konustum iyi dedi cuma yine yap dedi sonra kontlole gelirsin ilk gebelim klomen kulandim ve catlatma ignesiBence normal
Zaten 2 katina cikmasi gerekiyor. Rabbim saglikla evlatlarimiza kavustursun. En yakın arkadasimda hamile yeni öğrendik ikimizde hep ayni anda kalmak istiyorduk rabbim herkesin gönlüne göre versindoktorla konustum iyi dedi cuma yine yap dedi sonra kontlole gelirsin ilk gebelim klomen kulandim ve catlatma ignesi
Bana da öyle geldi 2 kat arması gerekiyor hesapladım sizin ki 2 katı geçmişGercekten mi
super cnm hayirli olsun :* salikli bir sekilde kucaklarimiza almayi nasip etsin rabimZaten 2 katina cikmasi gerekiyor. Rabbim saglikla evlatlarimiza kavustursun. En yakın arkadasimda hamile yeni öğrendik ikimizde hep ayni anda kalmak istiyorduk rabbim herkesin gönlüne göre versin![]()
Yani artış çok iyi maşallah 2 günde bir tekrar edin artış böyle hızlı ve fazla olursa genelde çoğul gebelik diye duydumGercekten mi
Evet 10 kat dedi doktorBana da öyle geldi 2 kat arması gerekiyor hesapladım sizin ki 2 katı geçmiş
Doktor kadın doğuma görün tekrar kan isterse yapariz dediYani artış çok iyi maşallah 2 günde bir tekrar edin artış böyle hızlı ve fazla olursa genelde çoğul gebelik diye duydum
Sen isterseyi boşver 2-3 gün sonra git yaptır doktor istedi dersinDoktor kadın doğuma görün tekrar kan isterse yapariz dedi
Çok mantıklıSen isterseyi boşver 2-3 gün sonra git yaptır doktor istedi dersin![]()