Beta hcg

MaviRe

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Nisan 2020
1.682
1.426
48
Beta hcg 34.28 den 4 gun sonra 426.8 e yukseldi sizce nasıl kadın doğuma ne zaman gideyim

Beta hcg 34.28 den 4 gun sonra 426.8 e yukseldi sizce nasıl kadın doğuma ne zaman gideyim
2 günde iki kat artması lazım sanırım sizinki gayet güzel ama hamile kalamadığım için bilmiyorum doktora ne zaman gidersinizn

Haftanızı son adet tarihinden hesaplayarak 6 veya 7 haftalıkken gidebilirsiniz..

bn 41.85 ten 208.90 cikti acaba iyi mi 3 gunde 27-30 yaptirdim doktor bu cyma yine tekrarla dedi

doktorla konustum iyi dedi cuma yine yap dedi sonra kontlole gelirsin ilk gebelim klomen kulandim ve catlatma ignesi
Zaten 2 katina cikmasi gerekiyor. Rabbim saglikla evlatlarimiza kavustursun. En yakın arkadasimda hamile yeni öğrendik ikimizde hep ayni anda kalmak istiyorduk rabbim herkesin gönlüne göre versin 💕

Zaten 2 katina cikmasi gerekiyor. Rabbim saglikla evlatlarimiza kavustursun. En yakın arkadasimda hamile yeni öğrendik ikimizde hep ayni anda kalmak istiyorduk rabbim herkesin gönlüne göre versin 💕
super cnm hayirli olsun :* salikli bir sekilde kucaklarimiza almayi nasip etsin rabim

Back
X