Beta HCG

Nur1919

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Kasım 2020
29
12
3
27
Kızlar merhaba. Pazartesi beta HCG 187.2 çıktı ve bu sabah yani 2 gün sonra 565.4 çıktı. Fazla çıkamamış mı sizce dış gebelik olabilir mi bu kadar artması normal mi ?

Kız ne güzel artmış işte daha ne istiyon. Dış gebelikte bu kadar çok yükselmez. Kız bebek betayı yükseltir diyorlar hayırlı olsun😊

Kızlar merhaba. Pazartesi beta HCG 187.2 çıktı ve bu sabah yani 2 gün sonra 565.4 çıktı. Fazla çıkamamış mı sizce dış gebelik olabilir mi bu kadar artması normal mi ?
herkesın aynı oranda artmaz. ılla 2 ye katlıycak dıye bı kural yok saglıklı gebelık denmesı ıcın 48 saatte 2 ye katlansın dıyolar ortalama. :) bence guzel artmıs.

Kız ne güzel artmış işte daha ne istiyon. Dış gebelikte bu kadar çok yükselmez. Kız bebek betayı yükseltir diyorlar hayırlı olsun😊
Ay hadi İnşallah doktor keseyi görmeden anlayamayız dedi o yüzden ikilemde kaldım 🥰 3.5 seneden beri bunu bekliyorum çünki 🥰🤲

Dış gebelikten ziyade ikiz gebelik olabilir ondan korkabilirsin 😄 şaka şaka gayet güzel artmış, normal yani, yakında kese bile görünür

Ay hadi İnşallah doktor keseyi görmeden anlayamayız dedi o yüzden ikilemde kaldım 🥰 3.5 seneden beri bunu bekliyorum çünki 🥰🤲
Doktor keseyi görse de seni strese sokacak bir sey söyler takılma onlara. Gayet de güzel artmış hatta mükemmel artmış. 🤗

Ya ne güzel inşallah bende hamile kalırım hatta bi his var içimde ama ne yazıkki hiçbişey his ile olmuyo reglm bittiği gün eşimle ilişkiye girmiştik ondan 3 gün sonra enfeksiyon tedavisi için ilaç kullandım 5 günlük ve nedense o ilaçlara rağmen hamileymişim gibi geliyo hatta test alıp yapsam diyorum eşim göreve gitmeden söylerim diyorum sonra diyorum manyakmısın öyle hamile mi olunur dyom😂

Back
X