Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
herkesın aynı oranda artmaz. ılla 2 ye katlıycak dıye bı kural yok saglıklı gebelık denmesı ıcın 48 saatte 2 ye katlansın dıyolar ortalama. :) bence guzel artmıs.Kızlar merhaba. Pazartesi beta HCG 187.2 çıktı ve bu sabah yani 2 gün sonra 565.4 çıktı. Fazla çıkamamış mı sizce dış gebelik olabilir mi bu kadar artması normal mi ?
Ay hadi İnşallah doktor keseyi görmeden anlayamayız dedi o yüzden ikilemde kaldımKız ne güzel artmış işte daha ne istiyon. Dış gebelikte bu kadar çok yükselmez. Kız bebek betayı yükseltir diyorlar hayırlı olsun![]()
Dış gebelikten ziyade ikiz gebelik olabilir ondan korkabilirsinKızlar merhaba. Pazartesi beta HCG 187.2 çıktı ve bu sabah yani 2 gün sonra 565.4 çıktı. Fazla çıkamamış mı sizce dış gebelik olabilir mi bu kadar artması normal mi ?
Evet onu söyleyen de oldu ikiz tek hiç farketmez rabbim sağlıklı versin inşallah gerisi hiç önemli değil2 günde nerdeyse 4 katına çıkmış.
Bel ki de.....
İkizdir![]()
Doktor keseyi görse de seni strese sokacak bir sey söyler takılma onlara. Gayet de güzel artmış hatta mükemmel artmış.Ay hadi İnşallah doktor keseyi görmeden anlayamayız dedi o yüzden ikilemde kaldım3.5 seneden beri bunu bekliyorum çünki
![]()
Haftaya görürüz dedi inşallah görünürDış gebelikten ziyade ikiz gebelik olabilir ondan korkabilirsinşaka şaka gayet güzel artmış, normal yani, yakında kese bile görünür
Evet onu söyleyen de oldu ikiz tek hiç farketmez rabbim sağlıklı versin inşallah gerisi hiç önemli değil![]()
Tamam canım yapıcam teşekkür ederimAmin canım inşallah. Bol bol dua oku elini karnına koyup
Tavsiyem yasin Meryem Yusuf sureleri![]()
kaç gün arayla yaptınız bunuKızlar tekrar yaptırdım bu gün 565 ten 1138 e çıkmış güzel artmış dimi ?
Merhaba canım güzel artmış.insallah sağlıkla ilerler. iki test arasında kaç gün var birde şuan durumun nedirKızlar tekrar yaptırdım bu gün 565 ten 1138 e çıkmış güzel artmış dimi ?