Beta HCG

Nur1919

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Kasım 2020
29
12
3
27
Kızlar merhaba. Pazartesi beta HCG 187.2 çıktı ve bu sabah yani 2 gün sonra 565.4 çıktı. Fazla çıkamamış mı sizce dış gebelik olabilir mi bu kadar artması normal mi ?

Kız ne güzel artmış işte daha ne istiyon. Dış gebelikte bu kadar çok yükselmez. Kız bebek betayı yükseltir diyorlar hayırlı olsun

Kızlar merhaba. Pazartesi beta HCG 187.2 çıktı ve bu sabah yani 2 gün sonra 565.4 çıktı. Fazla çıkamamış mı sizce dış gebelik olabilir mi bu kadar artması normal mi ?
herkesın aynı oranda artmaz. ılla 2 ye katlıycak dıye bı kural yok saglıklı gebelık denmesı ıcın 48 saatte 2 ye katlansın dıyolar ortalama. :) bence guzel artmıs.

Kız ne güzel artmış işte daha ne istiyon. Dış gebelikte bu kadar çok yükselmez. Kız bebek betayı yükseltir diyorlar hayırlı olsun
Ay hadi İnşallah doktor keseyi görmeden anlayamayız dedi o yüzden ikilemde kaldım 3.5 seneden beri bunu bekliyorum çünki

Dış gebelikten ziyade ikiz gebelik olabilir ondan korkabilirsin şaka şaka gayet güzel artmış, normal yani, yakında kese bile görünür

Ay hadi İnşallah doktor keseyi görmeden anlayamayız dedi o yüzden ikilemde kaldım 3.5 seneden beri bunu bekliyorum çünki
Doktor keseyi görse de seni strese sokacak bir sey söyler takılma onlara. Gayet de güzel artmış hatta mükemmel artmış.

Ya ne güzel inşallah bende hamile kalırım hatta bi his var içimde ama ne yazıkki hiçbişey his ile olmuyo reglm bittiği gün eşimle ilişkiye girmiştik ondan 3 gün sonra enfeksiyon tedavisi için ilaç kullandım 5 günlük ve nedense o ilaçlara rağmen hamileymişim gibi geliyo hatta test alıp yapsam diyorum eşim göreve gitmeden söylerim diyorum sonra diyorum manyakmısın öyle hamile mi olunur dyom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…