Beta Hcg

Casper13

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Aralık 2020
15
7
1
38
Herkese merhaba, eşimle 3 aydır bebek istiyoruz. Normalde düzenli olan regl gunlerim bu 3 ayda degisti.
7 Ekim, 6 Kasımve en son 2 Aralıkta regl oldum.
16 Aralık takvime göre yumurtlama gunum diye gozukuyordu. (Tabii ne kadar doğru bilmiyorum)
Dün yani ayın 25'inde kan verdim. 0,1 çıktı.
Kan alan hemsire daha çok erken demisti diye umutlaniyorim ama umutlanmak da istemiyorum.
Sizce kesin hamile değil miyimdir?

Nerdeyse aynı şeyleri yaşamışız.
14'ü yumurtlama günümdü 16'sında çatladı. Erken testim negatif cıktı. Şiddetli karın ağrısı, akıntı şikayeti ile muayene oldum dün. Enfeksiyon yok. Beta hcg 0.1 Rahim içi kalınlaşmış 14 mm şuan.

Bat bugündü adet olamadım. Dr. bi hafta on gün gecikirse gel kanda bakalım tekrar dedi, anlamadım gitti... ağrım devam ediyo.

Evet daha çok erken biraz daha bekle ama lütfen stres yapma çokça dua et Rabbim ol derse olur.

Canım benim umarım gonlumuzden gecen olur bu ay. Ama olmazsa umarım en kisa zamanda hayirlisiyla bebeklerimize kavusuruz. Biz ve isteyen herkes.

Evet daha çok erken biraz daha bekle ama lütfen stres yapma çokça dua et Rabbim ol derse olur.
Çok teşekkür ederim cevap verdiğin için. Elimden geldiğince stres olmamaya çalışiyorum. Aklım hep orda. Unutmak istesem de kasık agrilarim hemen hatirlatiyorama bol bol dua ediyorum.

Bende öyleydim seni çok iyi anlıyorum:) Rabbim gönlüne göre versin inşallah
Çok teşekkür ederim cevap verdiğin için. Elimden geldiğince stres olmamaya çalışiyorum. Aklım hep orda. Unutmak istesem de kasık agrilarim hemen hatirlatiyorama bol bol dua ediyorum.

Canım var mı bi gelişme, merak ettim?

Merhaba ben evleneli 5 ay oldu ve adetim çok düzensizleşti 1 hafta geç oluyorum ve 3yada 4 gün sürüyor mide bulantım kusma hafif baş dönmesi karnımda şişlik göğsümde şişlik ve hassasiyet var evde test yaptım negatif çıktı kan testi yaptım 0.2 çıktı bu ne anlama geliyor anlam veremedim lütfen yardımcı olurmusunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…