- 3 Ağustos 2020
- 30
- 9
- 1
- Konu Sahibi Tugggbaaaaaa
Kızlar bakar mısınız kaç haftalık hamilelik vardır ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
10 Aralıkti en son.Hayırlı olsun. Son adet tarihiniz ne zaman? Bu değerle genelde 5 haftalık falan oluyor.
Ama kese görünmedi10 Aralıkti en son.
Doktorunuz ne dedi? Bazıları geç görebiliyor. Ben beta 2500lerdeyken görmüştüm.Ama kese görünmedi
Daha çok yeni olduğu için görünmedi dedi bir kaç gün sonra yeniden gideceğimDoktorunuz ne dedi? Bazıları geç görebiliyor. Ben beta 2500lerdeyken görmüştüm.
İki sonra görürsün canım ancakDaha çok yeni olduğu için görünmedi dedi bir kaç gün sonra yeniden gideceğim
Sorun yoktur o zaman. 2500lerden sonra falan anca görülüyor zaten daha geç görenlerde var. Sağlıklı bir gebelik geçirirsiniz inşallahDaha çok yeni olduğu için görünmedi dedi bir kaç gün sonra yeniden gideceğim
İnşallah hayırlısı olsun.Sorun yoktur o zaman. 2500lerden sonra falan anca görülüyor zaten daha geç görenlerde var. Sağlıklı bir gebelik geçirirsiniz inşallah![]()
İnşallah görürüm teşekkürlerİki sonra görürsün canım ancak
Merhabalar Bebde bugun sonuclarima baktim ama beta görünmüyor yada ben mi gormuyorum acabaEki Görüntüle 2764316
Kızlar bakar mısınız kaç haftalık hamilelik vardır ?
Sizin durumunuz ne olduİnşallah görürüm teşekkürler
1.500 den önce kese gözükmez canım hayırlı olsun saglıklı geçsin inşallahAma kese görünmedi