Beta hcg

elfhemsire

Üye
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2021
29
7
6
28
Meraba arkadaşlar aranıza yeni katıldım asm de beta hcg baktırdım ama referans aralığı normalde 0-5 arası oluyor. Bu testten pek anlayamadım yardımcı olur musunuz testin resmini ekledm

Eklentiler

• 304700FE-F547-4E81-BD5D-E6FE21CE0D76.webp
    2,7 KB · Görüntüleme: 153
adetiniz kaç gün gecikti bu teste gore negatif 5 ve 5 üzeri olursa pozitif cnm siz yine 2 gün sonra tekrar kan verin

1 hafta öncesinden yaptirdiysaniz çıkmaz zaten adetiniz gecikince yaptirin
Merhaba ben yerleşme kanaması gördüm ki yerleşme kanaması olduguna eminim. Adetimden 16 gün sonrasında bi pembe akıntı ve kahverengi akıntım oldu ama 4 gün sürdğ ce cok az sadece peöeteye geliyprdu doktorumda aynı yerleşme kanaması olması muhtemel demişti şimdik ben bu kanamadan 2 gün sonra test yaptım 1,20 çıktı acaba erken yaptırdıgom için mi böyle çıkmış olabilir daha önce böyle bişi yaşadonız mı yada bi fikriniz var mı

merhaba iki gebeligimde de yerleşme kanaması yaşadım ama adetim den 5 gün önce lekelenme olmuştu lekelenme bittikten sonra test yaptım pozitif di bir iki gün sonra erken test yaparsaniz sonuç alırsınız Allah gönlünüze göre versin inşallah

merhaba iki gebeligimde de yerleşme kanaması yaşadım ama adetim 1 gün gecikti kaset test yaptım pozitif di bir iki gün sonra erken test yaparsaniz sonuç alırsınız Allah gönlünüze göre versin inşallah
İnş çok teşekkür ederim adetime daha 8 gün var sizce yükselirmi beta hcg

İnş çok teşekkür ederim adetime daha 8 gün var sizce yükselirmi beta hcg
stres yapma rahat ol henüz test için erken 8 gun öncesinden kanda da olsa çıkmaz cnm gebeliğin gecikmesinde en büyük etken inşallah beklediğin haberi alırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…