Beta hcg

elfhemsire

Üye
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2021
29
7
6
28
Meraba arkadaşlar aranıza yeni katıldım asm de beta hcg baktırdım ama referans aralığı normalde 0-5 arası oluyor. Bu testten pek anlayamadım yardımcı olur musunuz testin resmini ekledm

Eklentiler

• 304700FE-F547-4E81-BD5D-E6FE21CE0D76.webp
    304700FE-F547-4E81-BD5D-E6FE21CE0D76.webp
    2,7 KB · Görüntüleme: 152
adetiniz kaç gün gecikti bu teste gore negatif 5 ve 5 üzeri olursa pozitif cnm siz yine 2 gün sonra tekrar kan verin

1 hafta öncesinden yaptirdiysaniz çıkmaz zaten adetiniz gecikince yaptirin
Merhaba ben yerleşme kanaması gördüm ki yerleşme kanaması olduguna eminim. Adetimden 16 gün sonrasında bi pembe akıntı ve kahverengi akıntım oldu ama 4 gün sürdğ ce cok az sadece peöeteye geliyprdu doktorumda aynı yerleşme kanaması olması muhtemel demişti şimdik ben bu kanamadan 2 gün sonra test yaptım 1,20 çıktı acaba erken yaptırdıgom için mi böyle çıkmış olabilir daha önce böyle bişi yaşadonız mı yada bi fikriniz var mı 😔

Merhaba ben yerleşme kanaması gördüm ki yerleşme kanaması olduguna eminim. Adetimden 16 gün sonrasında bi pembe akıntı ve kahverengi akıntım oldu ama 4 gün sürdğ ce cok az sadece peöeteye geliyprdu doktorumda aynı yerleşme kanaması olması muhtemel demişti şimdik ben bu kanamadan 2 gün sonra test yaptım 1,20 çıktı acaba erken yaptırdıgom için mi böyle çıkmış olabilir daha önce böyle bişi yaşadonız mı yada bi fikriniz var mı 😔
merhaba iki gebeligimde de yerleşme kanaması yaşadım ama adetim den 5 gün önce lekelenme olmuştu lekelenme bittikten sonra test yaptım pozitif di bir iki gün sonra erken test yaparsaniz sonuç alırsınız Allah gönlünüze göre versin inşallah 🤲🙂

merhaba iki gebeligimde de yerleşme kanaması yaşadım ama adetim 1 gün gecikti kaset test yaptım pozitif di bir iki gün sonra erken test yaparsaniz sonuç alırsınız Allah gönlünüze göre versin inşallah 🤲🙂
İnş çok teşekkür ederim adetime daha 8 gün var sizce yükselirmi beta hcg 😔

İnş çok teşekkür ederim adetime daha 8 gün var sizce yükselirmi beta hcg 😔
stres yapma rahat ol henüz test için erken 8 gun öncesinden kanda da olsa çıkmaz cnm gebeliğin gecikmesinde en büyük etken inşallah beklediğin haberi alırsın 🙂

Back
X