Bencede çok erken adet geçtikten sonra tekrarlayın kan testinizi
Teşekkür ederimBencede çok erken adet geçtikten sonra tekrarlayın kan testinizi
Canım daha 17 gün varken kan testi yaptırman bile mucize, yapmazlar genellikle. Niye öyle cele ettin, şuan olması imkansız. En erken adetten 1 hafta önce falan çıkar o da nadiren.Merhaba kızlar ben daha öncede yazmıştım bebek sahibi olmak istiyorum Alllahın izniyle şimdi size sorum 6 gün önce ilişki yaşadım dünden beri şiddetli kasık ve bel ağrısı çekiyorum acile gittim beta hcg 0.100 çıktı adetime daha 17 gün var acaba geç döllenme olmuş olabilir mi yükselir mi değerim ne yapmam lazım nolur fikir verin çok teşekkür ederim şimdiden Allah isteyen herkese evlat sahibi olmaya nasip etsin inşAllah
Adetine 17 gün varsa yumurtlama bile olmamıştır ki daha gebelik olsun. Yumurtlama takibi yapıyor muydun. Belki erken yumurtladın çatladı o ağrı yapıyor. O da olabilirMerhaba kızlar ben daha öncede yazmıştım bebek sahibi olmak istiyorum Alllahın izniyle şimdi size sorum 6 gün önce ilişki yaşadım dünden beri şiddetli kasık ve bel ağrısı çekiyorum acile gittim beta hcg 0.100 çıktı adetime daha 17 gün var acaba geç döllenme olmuş olabilir mi yükselir mi değerim ne yapmam lazım nolur fikir verin çok teşekkür ederim şimdiden Allah isteyen herkese evlat sahibi olmaya nasip etsin inşAllah
Merhabalar adetinize daha 17 gün varsa yumurtlama olmamis olma ihtimali yüksek bence bu haftayı da değerlendirin derim.belki de ağrılarınız yumurtlama ağrısıdır ben öyle düşünüyorum.Merhaba kızlar ben daha öncede yazmıştım bebek sahibi olmak istiyorum Alllahın izniyle şimdi size sorum 6 gün önce ilişki yaşadım dünden beri şiddetli kasık ve bel ağrısı çekiyorum acile gittim beta hcg 0.100 çıktı adetime daha 17 gün var acaba geç döllenme olmuş olabilir mi yükselir mi değerim ne yapmam lazım nolur fikir verin çok teşekkür ederim şimdiden Allah isteyen herkese evlat sahibi olmaya nasip etsin inşAllah
Şiddetli kasık ağrısıyla gittim çünkü o zaman yaptılar ve hala geçmiyor kasık ağrım testtede 0.100 görünce bi umut dedim işteCanım daha 17 gün varken kan testi yaptırman bile mucize, yapmazlar genellikle. Niye öyle cele ettin, şuan olması imkansız. En erken adetten 1 hafta önce falan çıkar o da nadiren.
Yumurtlama yani ovulasyon testi yaptım maalesef oda çıkmadı günüm değil yaniSuan yurmurtlama belirtisi yaşıyorsunuz kan vermek yerine eşinizle değerlendirin bu günleri
Ovulasyon testi yaptım günüm değil maalesef bu ağrı ne onu anlamadımMerhabalar adetinize daha 17 gün varsa yumurtlama olmamis olma ihtimali yüksek bence bu haftayı da değerlendirin derim.belki de ağrılarınız yumurtlama ağrısıdır ben öyle düşünüyorum.
Adet dongunuz kaç gün sürüyor peki? Yani adete 17 gün varken yumurtlamis ve gebe kalmış olmanız imkansiz gibi birşey adet dongunuz 40 gün surmuyorsa eğer..benim tahminim henüz yumurtlamadiniz ovulasyon yaptınız hiç pik gördünüz mü bugüne kadar? Gormediyseniz devam edin test yapmaya bu üç gün içinde pik goreceksinizdir.agrilar da yumurtlama yaklaştığı içindir.degerlendirin bu günleri gerçektenOvulasyon testi yaptım günüm değil maalesef bu ağrı ne onu anlamadım
0,1 pozitif değil ama şuanda gebelik yok ve zaten oluşmuşsa bile daha çıkma ihtimali yokŞiddetli kasık ağrısıyla gittim çünkü o zaman yaptılar ve hala geçmiyor kasık ağrım testtede 0.100 görünce bi umut dedim işte
Ne demek canım inşallah hamile kalırsın Allah gönlüne göre versinTeşekkür ederim
Aminn çok teşekkür ederimNe demek canım inşallah hamile kalırsın Allah gönlüne göre versin
Yanlış yazmışım ya dediğiniz günde ilişkide gebelik oluşması için 10.gunde yumurtlamis olmanız gerek boyle bir pik gördünüz mü 10.gunlerde ovulasyon da?öyleyse bir ihtimal olabilir ama yine de belirti çıkmaz daha
Rica ederim canımEn erken 25 en geç 28 günde bir adet olurum ben hala yumurtlama görmedim maalesef neyse beklicem bakalım çok teşekkür ederim yorumlarına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?