Beta hcg

Ahhdnsj

Üye
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2020
30
9
16
26
Merhabalar kizlar adete 4 gün kala beta hcg 38.49 çıktı iki gün sonra 157.50 çıktı bu değer iyi mi birdaha yaptırayım mi yoksa bir kaç hafta bekleyeyim mi

Merhabalar kizlar adete 4 gün kala beta hcg 38.49 çıktı iki gün sonra 157.50 çıktı bu değer iyi mi birdaha yaptırayım mi yoksa bir kaç hafta bekleyeyim mi
Canım artış baya güzel beklemeden doktora git folik asit başlangıcı yap bir daha yapmana gerek yok 2 kattan fazla artmış buda sağlıklı gebelik oluyor benimde böyleydi

Canım artış baya güzel beklemeden doktora git folik asit başlangıcı yap bir daha yapmana gerek yok 2 kattan fazla artmış buda sağlıklı gebelik oluyor benimde böyleydi
Benimde 16 nisan 35.5 sonra 19.nisan 123.4 sonra 23 ninsan 281. 2 cikti sizce nasil

Benım de 6 senedir çocugum olmuyordu adetim 1 gün gecikti şğpelendim ve 2. Gün kan testi verdim 300 çıktı şoka girdim 4 gün kala güzel çıkmış seninki 2 günde bir katlanıyormuş hayırlısı

Arkadaşlar merhaba bende yeni üye oldum. Sizlere danışmak istiyorum.
Reglim 1 gün geçtiği zaman erken tespit eden idrar testi yaptım. İkinci çizgi çok belliydi. Birde başka bir markanın normal testini aldım ve ikinci çizgi çok silikti çok zor görünüyordu. Aynı gün (07.05.2021) kan tahlili verdik ve beta 48,7 çıktı. Pazartesi günü tekrardan kan tahlili verip artış oranına bakacağız. Sizce 1 gün gecikmeyle bu dğer normal mi? Yani kasık ağrılarım da var. Bana değerim biraz düşük geldi. Yorumlarınızı bekliyorum :)

Olabiliyor bu şekildedir değerdin normal adetin henüz 1 gün geçmiş 2 gün sonra tekrar kana baktır betan 2 katına çıkmış olması gerekiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…