Gayet güzel çıkmış canım muhtemelen erken döllenme olmuş. İçin rahat olsun adete kadar baya yükselir bhcg önemli olan iki kat artışMerhabalar, regl dönemine 7 gün kala idrar testim pozitif çıktı. Kan testi verdiğimde ise beta hcg 50.43 çıktı ve doktor 4 gün sonraya randevu verdi ama regl gecikmesi olmadığından endişeliyim. Başına gelen varmıdır acaba bu durum?
Daha gecikme olmadığı için değerinizin düşük olması normal. Doktorun söylediği tarihte kan testini tekrarlayın inşallah yükselir hayırlı olsunMerhabalar, regl dönemine 7 gün kala idrar testim pozitif çıktı. Kan testi verdiğimde ise beta hcg 50.43 çıktı ve doktor 4 gün sonraya randevu verdi ama regl gecikmesi olmadığından endişeliyim. Başına gelen varmıdır acaba bu durum?
Teşekkür ederim.Gayet güzel çıkmış canım muhtemelen erken döllenme olmuş. İçin rahat olsun adete kadar baya yükselir bhcg önemli olan iki kat artış
Çok sevindim canımTeşekkür ederim.Evet bugün gittim 350 falan olmuştu herşey yolundaymış
Teşekkür ederim darısı isteyen herkesin başınaÇok sevindim canım
Teşekkür ederim yükselmiş değerimDaha gecikme olmadığı için değerinizin düşük olması normal. Doktorun söylediği tarihte kan testini tekrarlayın inşallah yükselir hayırlı olsun
Bende perşembe günü regl gecikmeden gittim 157.5 çıktı değerim doktor net konuşmadı daha da kan vermedim . Bugün Çarşamba tekrar gideceğim sanırımMerhabalar, regl dönemine 7 gün kala idrar testim pozitif çıktı. Kan testi verdiğimde ise beta hcg 50.43 çıktı ve doktor 4 gün sonraya randevu verdi ama regl gecikmesi olmadığından endişeliyim. Başına gelen varmıdır acaba bu durum?
Kaç haftalıkmış pekiTeşekkür ederim.Evet bugün gittim 350 falan olmuştu herşey yolundaymış
Onu diğer randevuda sölicek inşallah. henüz. GörünmüyorKaç haftalıkmış peki
İnşallah yükselmiştirBende perşembe günü regl gecikmeden gittim 157.5 çıktı değerim doktor net konuşmadı daha da kan vermedim . Bugün Çarşamba tekrar gideceğim sanırım
Evet 6 gün sonra gittim 1844 çıkmış . Yasaklardan sonra kontrole gideceğizİnşallah yükselmiştirGittinizmi
Çok sevindim canım sağlıkla büyüsün inşallahEvet 6 gün sonra gittim 1844 çıkmış . Yasaklardan sonra kontrole gideceğiz
Merhaba merak etim sonucunuz nedir 50 üstü gebeliktir ama Gine’de sunucunuz nedirMerhabalar, regl dönemine 7 gün kala idrar testim pozitif çıktı. Kan testi verdiğimde ise beta hcg 50.43 çıktı ve doktor 4 gün sonraya randevu verdi ama regl gecikmesi olmadığından endişeliyim. Başına gelen varmıdır acaba bu durum?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?