Gebeliğe Hazırlık Beta hcg

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

dngl

Üye
Kayıtlı Üye
28 Nisan 2021
35
21
8
35
Merhabalar, regl dönemine 7 gün kala idrar testim pozitif çıktı. Kan testi verdiğimde ise beta hcg 50.43 çıktı ve doktor 4 gün sonraya randevu verdi ama regl gecikmesi olmadığından endişeliyim. Başına gelen varmıdır acaba bu durum?

Merhabalar, regl dönemine 7 gün kala idrar testim pozitif çıktı. Kan testi verdiğimde ise beta hcg 50.43 çıktı ve doktor 4 gün sonraya randevu verdi ama regl gecikmesi olmadığından endişeliyim. Başına gelen varmıdır acaba bu durum?
Gayet güzel çıkmış canım muhtemelen erken döllenme olmuş. İçin rahat olsun adete kadar baya yükselir bhcg önemli olan iki kat artış

Daha gecikme olmadığı için değerinizin düşük olması normal. Doktorun söylediği tarihte kan testini tekrarlayın inşallah yükselir hayırlı olsun☺️

Bende perşembe günü regl gecikmeden gittim 157.5 çıktı değerim doktor net konuşmadı daha da kan vermedim . Bugün Çarşamba tekrar gideceğim sanırım 🙏🏻

Selamün aleyküm
hanımlar
16 Mart Regil oldum Nisan ayı olmadım
28 Nisan test yaptım beta HCG 0.109 çıktı. Doktor yok dedi adet sökücü verdi normalde deger hep 1.20 çıkardı ilk defa bu değeri görünce içim de bir umut bekleyiş oldu
ilacı
Ama ben kullanmadım ya yükselir se ya geç döllenmeyse diye sizce başına gelen varmı değer yükselir mi neolur biri cevap verisnn
Ramazan sonuna kadar beklim diyorum bir dahaki test için içim rahat edecek
( pkos var Regil tarihleri değişiyor ) dua edin anne olmak nasip olsun)🤲🤰🏼🤱amin

Merhaba benim ilk hamileliğimde ilk değerim 0.235 çıkmıştı. 4 gün sonra kaset testte silik çizgiyi gördüm. Böyle olup hamile olanlar da var regl olanlar da. 28 nisanın üzerinden de bayağı geçmiş. Test yapın varsa çıkar zaten 😊

Merhaba merak etim sonucunuz nedir 50 üstü gebeliktir ama Gine’de sunucunuz nedir

Back
X