Beta hcg

Fatma celikkkk

Üye
Kayıtlı Üye
24 Temmuz 2019
35
13
18
28
Beta hcg değerim salı 15.9
Perşembe 55.7 sizce normal bi artış mı. Ilk gebeliğim hiç bilgim yok bu konularda bide kese ne zaman görünür

Son düzenleme:
48 saatte bir en azından iki katı ya da yüzde 70 oranında bir artış olması beklenir sizde de öyle olmuş normal görünüyor

Merhaba arkadaşlar benimde 19 gün bi gecikmem var testte çok silik çıktı 2. Çizgi kanda bate hcg 13.66 çıktı 2 gün sonra yine kan vericem değeri bu şekilde olup sağlıklı gebelik geçiren varmı aranızda acaba.

Geç döllenme olabiliyor içinizi ferah tuttun bhcg 2 gün sonra en az iki kat artıysa sorun olmaz kese görünese kadar zaten sürekli kan artışına bakar doktorlar sonra kese var mı yok mu sonra bebek ve kalp atışı diye devam eder inşAllah sağlıkla alın kucağınıza

Çok teşekkür ederim malesef bugün adet oldum beta hcg 9 a düştü ve bu 3. Kaybedişimherşey Allahtan.Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah.

Çok teşekkür ederim malesef bugün adet oldum beta hcg 9 a düştü ve bu 3. Kaybedişimherşey Allahtan.Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah.
Çok geçmiş olsun tahlil mi verseniz ? Bende ilkinde dış gebelik oldu doktor ilk başta bilemedi kimyasal olabilir değil bende dedim ki o an tek kimyasal olsun dış gebelik olmasın diye ama sonuç dış gebelik oldu sol tüp alındı.. siz doktorunuza danışın 3 tane kimyasal geçirdim diye test yapıyorlar bir sorun mu var pıhtılaşma vs gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…