Arkadaşlar hepinize merhaba. 10 aydır evliyiz. Son 3 aydır bebek istiyoruz ama daha allah nasip etmedi. 3 gun once beta hcg yapıldı acil de 2.30 cıktı. Yanı adetime 10 gün varken 2.30 cıktı. Sizce gebelik var mıdır umitlenebilir miyim. Şuan 1 hafta var bat,a.
Testi çok erken yapmışsınız. Tabii ki negatif kalabilir de pozitife dönebilir de. Yumurtlama takibi yapıp değerlendirmiş miydiniz?
Pozitife döner umarım
Birşey sormak istiyorum. 9 Temmuzda değerim 47,80 çıktı, 12 Temmuzda 163,40 çıktı, 14 temmuz bugün 242 çıktı. Moralim bozuldu yaşayan var mı böyle birşey normal mi yardımcı olur musunuz lütfen
Tabini umutlandırmak istemem o duyguyu biliyorum bende yarın test sonucumu alıcım 4 ay önce dış gebelik geçirdim ... Sağlıklı olucaksa nasip olsun inşAllah hayırlısı olsun diye dua edin .. dediğim gibi adet gününüz geçince tekrarlayın testi
Dış gebelik dengesiz oluyor mesela yükseliyor sonra azalıyor sonra stabil kalabiliyor eğer sürekli inerse kimyasal oluyor ama dalgalanma ile oluyorsa dış gebelik bide kesem gözükmedi
Dış gebelik dengesiz oluyor mesela yükseliyor sonra azalıyor sonra stabil kalabiliyor eğer sürekli inerse kimyasal oluyor ama dalgalanma ile oluyorsa dış gebelik bide kesem gözükmedi
Kizlar ben de aynı durumdayim doktor keseli goremiyo alttan baktı ne dış gebelik ne kese ikisini de göremedi , değerlerim artıyor 574 tü 4 gün sonra 2794 oldu doktor dış gebelik olsa böyle güzel artmazdi dedi cumaya kadar bekliyoruz bu durumu yasayan var mı
Birşey sormak istiyorum. 9 Temmuzda değerim 47,80 çıktı, 12 Temmuzda 163,40 çıktı, 14 temmuz bugün 242 çıktı. Moralim bozuldu yaşayan var mı böyle birşey normal mi yardımcı olur musunuz lütfen
naptın canım kan verdin mi sonucun çıktı mı? Bende verdim sabah yarım saat sonra alacağım sonucumu umarım artmıştır değerimiz rabbim gönlümüze göre versin hayırlısı ile
Canım benim değerlerim şu şekilde sence kimyasal mi dış gebelik olabilir mi hala ? Sağ tarafimda batma hissediyorum.
25 ocakta adet gibi hatta daha fazla pihtili kanamam başladı 27 ocakta lekeye döndü bende şüphelenip test yaptım
29 Ocak 33.4
31 ocak 35.4
2 Şubat 22.1
4 Şubat 29.9
6 Şubat 29.0
9 Şubat 12.1
Sence kanamamda sonra neden yükselmeler oldu ? Dış gebelik olabilir mi hala ?