Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Normal gebelik gibi Dış gebelikte de beta yükseliyor mu nasıl anlaşılıyor ?Tabini umutlandırmak istemem o duyguyu biliyorum bende yarın test sonucumu alıcım 4 ay önce dış gebelik geçirdim ... Sağlıklı olucaksa nasip olsun inşAllah hayırlısı olsun diye dua edin .. dediğim gibi adet gününüz geçince tekrarlayın testi![]()
Dış gebelik dengesiz oluyor mesela yükseliyor sonra azalıyor sonra stabil kalabiliyor eğer sürekli inerse kimyasal oluyor ama dalgalanma ile oluyorsa dış gebelik bide kesem gözükmediNormal gebelik gibi Dış gebelikte de beta yükseliyor mu nasıl anlaşılıyor ?
Dış gebelik dengesiz oluyor mesela yükseliyor sonra azalıyor sonra stabil kalabiliyor eğer sürekli inerse kimyasal oluyor ama dalgalanma ile oluyorsa dış gebelik bide kesem gözükmedi
Normal canım niye moralini bozuyosun kiBirşey sormak istiyorum. 9 Temmuzda değerim 47,80 çıktı, 12 Temmuzda 163,40 çıktı, 14 temmuz bugün 242 çıktı. Moralim bozuldu yaşayan var mı böyle birşey normal mi yardımcı olur musunuz lütfen
2 katına çıkmamış ya. Doktorda bi ikilemde kaldı cuma yine betanı ölçtür dedi.Normal canım niye moralini bozuyosun ki
Sen icini ferah tut canım bol bol dua et2 katına çıkmamış ya. Doktorda bi ikilemde kaldı cuma yine betanı ölçtür dedi.
Amin inşaallah canım çok çok ediyorumSen icini ferah tut canım bol bol dua et
malesef çok sancili regl oldum bazi özel hastanelerin cihaz kalibresi farkliymis bu yuzden sayi 0 a yakin degil 1.20 cikmisnaptın canım kan verdin mi sonucun çıktı mı? Bende verdim sabah yarım saat sonra alacağım sonucumu umarım artmıştır değerimiz rabbim gönlümüze göre versin hayırlısı ile
Canım benim değerlerim şu şekilde sence kimyasal mi dış gebelik olabilir mi hala ? Sağ tarafimda batma hissediyorum.Dış gebelik dengesiz oluyor mesela yükseliyor sonra azalıyor sonra stabil kalabiliyor eğer sürekli inerse kimyasal oluyor ama dalgalanma ile oluyorsa dış gebelik bide kesem gözükmedi