Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hamilesiniz hayırlı olsunKızlar selam
Son adet tarihim 3 Temmuz ve hala adet olmadım önceleri 0.100 çıkan beta hcg bugün kan testimde 5.3 çıktı ne anlama geliyor bilen anlayan yardımcı olursa sevinirim![]()
Yaaa inşallah öyledir çokta umudum yok kesin bilgimi GamzeHamilesiniz hayırlı olsun![]()
1 hafta gecikti adetimdenKaç günde bir adet oluyorsunuz? Ne kadar gecikmeniz oldu. Kan testini tekrarlayın 2 gün sonra 2 katına çıkması lazım
1 hafta geçtiğinde mi bu sonuc çıktı? Eğer buysa düşük çıkmış geç döllenmede olabilir tekrar verdiniz mi kan1 hafta gecikti adetimden
Adeti 1 hafta gecikmiş düzensiz adet görüyormuş doktorlar keseyi bile görmeden çok düşük beta değerindde kesin konusmuyor. İnsanları kesinleşmeden umutlandırmayın.Hamilesiniz hayırlı olsun![]()
İyi de siz de çok umut kırmışsınız, doktorlar keseyi değil kalp atışını duymadan net bir şey söylemiyor. İnsanın hevesini kursağında bırakacak türden yorumunuzAdeti 1 hafta gecikmiş düzensiz adet görüyormuş doktorlar keseyi bile görmeden çok düşük beta değerindde kesin konusmuyor. İnsanları kesinleşmeden umutlandırmayın.
Bu değere göre hamilesiniz çok erken öğrenmişsinizKızlar selam
Son adet tarihim 3 Temmuz ve hala adet olmadım önceleri 0.100 çıkan beta hcg bugün kan testimde 5.3 çıktı ne anlama geliyor bilen anlayan yardımcı olursa sevinirim![]()
Yaptığım yorum gayet normal.Ben de doktor değilim. Burada herkes silik çizgiye dahi hamilesin diyor. Bir tek benim söylemem mi dokundu size. TuhafsınızAdeti 1 hafta gecikmiş düzensiz adet görüyormuş doktorlar keseyi bile görmeden çok düşük beta değerindde kesin konusmuyor. İnsanları kesinleşmeden umutlandırmayın.
Aminnn inşallah Allah hayırlısını versin hepimize inşallah güzel haberlerle gelirimİyi de siz de çok umut kırmışsınız, doktorlar keseyi değil kalp atışını duymadan net bir şey söylemiyor. İnsanın hevesini kursağında bırakacak türden yorumunuzBenim bat 10 gün geçtikten sonra beta 73 çıktı çok şükür kalp atışını da duyduk bu hafta.
Bu değere göre hamilesiniz çok erken öğrenmişsiniz2 gün de 1 kan verip düzenli artış olup olmadığını kontrol edin. Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı tez zamanda kalp atışını duymayı nasip eylesin.
İnşallah vardır canım ama benim 5.48 çıkmıştı değerim o gece adet olmuştum dünyam başıma yıkılmıştı hastaneye gittim sabahında 2.84 e düşmüştü . Demek istediğim var gibi yükselme var ama yine de çok ümit etmeyin benim gibi yıkılmayınKızlar selam
Canım benim tabiki kesin diyemem fakat beta hcg yükselişte. 5 ve üzeri hamilelik başlangıcı anlamına geliyor. İnşaAllah değerin artar. Güzel haberler verirsin. Tüm kalbimle dua edeceğim senin için. Olumsuz yorumlara bakma lütfen. Stres de yapma. Güzel haberlerini bekliyorum İnşaAllahYaaa inşallah öyledir çokta umudum yok kesin bilgimi Gamzene söylesen inanırım ne durumda 5.3 çıkıyor
Bunu anlatmaya çalışıyorumİnşallah vardır canım ama benim 5.48 çıkmıştı değerim o gece adet olmuştum dünyam başıma yıkılmıştı hastaneye gittim sabahında 2.84 e düşmüştü . Demek istediğim var gibi yükselme var ama yine de çok ümit etmeyin benim gibi yıkılmayın
Allah kucağını en kısa zamanda doldursun inşallah vardır![]()
Silik çizgi Baska testine yorum almak için atan insanlar. Ama düzensiz adet olup sürekli gecikme yasayıp değeri bu sayıda olan insanı yoksa bile var diyerek üzme anladın mı tuhaf olan sensinYaptığım yorum gayet normal.Ben de doktor değilim. Burada herkes silik çizgiye dahi hamilesin diyor. Bir tek benim söylemem mi dokundu size. Tuhafsınız
Ne alaka heves kırmakla? Gereksiz yere umutlanıp sonradan üzülmemesi için gerçekçi Bi yorum yaptım. Sizin beta 73 cıkmıs 10 gün gecikme de, onun bir hafta gecikmede 5 kendinizle kıyaslamanz komik. insallah vardır ama gerçekci olunİyi de siz de çok umut kırmışsınız, doktorlar keseyi değil kalp atışını duymadan net bir şey söylemiyor. İnsanın hevesini kursağında bırakacak türden yorumunuzBenim bat 10 gün geçtikten sonra beta 73 çıktı çok şükür kalp atışını da duyduk bu hafta.
Bu değere göre hamilesiniz çok erken öğrenmişsiniz2 gün de 1 kan verip düzenli artış olup olmadığını kontrol edin. Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı tez zamanda kalp atışını duymayı nasip eylesin.
Kim üzüyor acaba ? Değeri 2 olup da yükselen insanlar da var. Değeri 75 olup düşenler de var. Olumsuz yorum yapmak umudunu kırmak çok mu iyiSilik çizgi Baska testine yorum almak için atan insanlar. Ama düzensiz adet olup sürekli gecikme yasayıp değeri bu sayıda olan insanı yoksa bile var diyerek üzme anladın mı tuhaf olan sensin
Ya Allah askına ne kadar boş yapıyorsunuzKim üzüyor acaba ? Değeri 2 olup da yükselen insanlar da var. Değeri 75 olup düşenler de var. Olumsuz yorum yapmak umudunu kırmak çok mu iyi
İnşallah Gamze’cim okadar ihtiyacım varki bı güzel habere bakalım Allah nasip kısmet eder inşallah yarın gidiyorum kan sonucumu göstermeye bakalım nasıl haberlerle dönerim çok teşekkür ederim güzel dileklerin için seninde isteğinse inşallah sana da bana da nasip eder yaradanCanım benim tabiki kesin diyemem fakat beta hcg yükselişte. 5 ve üzeri hamilelik başlangıcı anlamına geliyor. İnşaAllah değerin artar. Güzel haberler verirsin. Tüm kalbimle dua edeceğim senin için. Olumsuz yorumlara bakma lütfen. Stres de yapma. Güzel haberlerini bekliyorum İnşaAllah![]()