Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Biraz düşük çıkmış canım iki gun sonra tekrar kan verReglime 3 gün var idrar testim silik çıktı kan verdim 5.7 çıktı böyle bi durumla karşılaşan varmı
Önemli olan değerin kaç olduğu değil. 2 gün sonra 2 kat arttıysa sağlıklı gebeliğin başlangıcıdır inşallahReglime 3 gün var idrar testim silik çıktı kan verdim 5.7 çıktı böyle bi durumla karşılaşan varmı
bu testin markası nedir 5 değerini çıkarmış.Reglime 3 gün var idrar testim silik çıktı kan verdim 5.7 çıktı böyle bi durumla karşılaşan varmı
Mirateckbu testin markası nedir 5 değerini çıkarmış.
Bende bugun yaptirdim beta hcg 9.84 ciktiBiraz düşük çıkmış canım iki gun sonra tekrar kan ver
Kimyasal görünüyor canım. Iki gün sonra tekrar kan ver. Belki kanaman da başlayabilirBende bugun yaptirdim beta hcg 9.84 ciktigebelik varmi
coook minikBende bugun yaptirdim beta hcg 9.84 ciktigebelik varmi
5 ve uzeri hamileliktir hayirli olsun. 2 gunde bir kan verip 2 kat artisi takip edinBende bugun yaptirdim beta hcg 9.84 ciktigebelik varmi
Kanama derken regl kanamasi gibi mi yoksa akinti seklinde mi ?Insallahda benim bugun kanamam oldu boyle ne lahve rengi ne kirmizi bu normalmi![]()
Ayip olmazsa resmini atabilirmiyimKanama derken regl kanamasi gibi mi yoksa akinti seklinde mi ?
Tarif etmeniz yeterli resim uygun kacmazAyip olmazsa resmini atabilirmiyim![]()
Takip edin eger pedi doldurmayacak sekildeyse ve regl kanamasi gibi yogun ve kirmizi degilse yerlesme kanamasi olabilir ama miktari artar ve rengi kirmiziya donerse bir acile gidinAvuc icinden kucuk koyu renkte adet kanamasi gibi ama sumuksu seklinde
Regli gunum agustosun 13 ü idi2 gün sonra yenileyin kan testini ki eğerm2 kat artış devam ederse gözünüz aydın ki zaten hala regl gününüz geçmemiş bile
Aksam gidicem acile esim bi isten gelsindeTakip edin eger pedi doldurmayacak sekildeyse ve regl kanamasi gibi yogun ve kirmizi degilse yerlesme kanamasi olabilir ama miktari artar ve rengi kirmiziya donerse bir acile gidin