Beta hcg

Serap44

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2021
40
16
3
32
Beta hcg 6750 çıktı cuma günü doktor kontrolüm var kalp atışları duyulur mu?

Belli olmaz. 1500-200’den sonra kese gozuyor ama kalp ayisi genelde haftayla alakali oluyor. 6.-7. Haftalarda kal atisi duyuluyor genelde

Merhaba adet tarihimde 25 ağustos gebelik testi yaptım akşam üzeri çok silikti ertesi gün 26 ağustosta sabah gebelik testi yaptım yine silik çizgi gördüm ve kan testi verdim beta hcg 13.66 çıktı sizce normal mi

Merhaba, aynı çıkmış neredeyse değerlerimiz o yüzden yazmak istedim 26.08 yani bugün beklenen adet tarihimdi 3 gündür test yapıyorum silik çizgi çıkıyordu. 25.08 dün beta hcg sonucum 13.14 çıktı yarın tekrar kan testi vereceğim. İnşallah güzel bir sonuç alırız

İnşallah

Merhaba sonucunuzu merak ettim ne oldu acaba?

Hayır bir kaç gün daha bekleyip kan verecem ben de inşallah güzel haberler alırsınız
Merhaba, malesef güzel haber alamadım... Değerim 3.80 civarına düşmüş. Nasip. Herşey Allahtan. Bir daha deneriz ne yapalım Allah isteyen herkese bağışlasın inşallah

Merhaba, malesef güzel haber alamadım... Değerim 3.80 civarına düşmüş. Nasip. Herşey Allahtan. Bir daha deneriz ne yapalım Allah isteyen herkese bağışlasın inşallah
Aynen öyle hayırlısı olsun amin inşallah Rabbim bir an önce hayırlısıyla isteyen herkese nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…