Yüksek ihtimal duyulur ben 6+3 de duymuştum beta kaçtı bilmiyorum baktırmamıştımBeta hcg 6750 çıktı cuma günü doktor kontrolüm var kalp atışları duyulur mu?
GözükürBeta hcg 6750 çıktı cuma günü doktor kontrolüm var kalp atışları duyulur mu?
Merhaba, aynı çıkmış neredeyse değerlerimiz o yüzden yazmak istedimMerhaba adet tarihimde 25 ağustos gebelik testi yaptım akşam üzeri çok silikti ertesi gün 26 ağustosta sabah gebelik testi yaptım yine silik çizgi gördüm ve kan testi verdim beta hcg 13.66 çıktı sizce normal mi
İnşallahMerhaba, aynı çıkmış neredeyse değerlerimiz o yüzden yazmak istedim26.08 yani bugün beklenen adet tarihimdi 3 gündür test yapıyorum silik çizgi çıkıyordu. 25.08 dün beta hcg sonucum 13.14 çıktı yarın tekrar kan testi vereceğim. İnşallah güzel bir sonuç alırız
Merhaba sonucunuzu merak ettim ne oldu acaba?Merhaba, aynı çıkmış neredeyse değerlerimiz o yüzden yazmak istedim26.08 yani bugün beklenen adet tarihimdi 3 gündür test yapıyorum silik çizgi çıkıyordu. 25.08 dün beta hcg sonucum 13.14 çıktı yarın tekrar kan testi vereceğim. İnşallah güzel bir sonuç alırız
Benim ilk gebeliğimde adet tarihim 4 gün geçti 14 çıkmıştı beta sağlıksız gebelik oldu düştü ..Merhaba sonucunuzu merak ettim ne oldu acaba?
Merhaba, kan verdim sonucunu bekliyorum siz baktırdınız mıMerhaba sonucunuzu merak ettim ne oldu acaba?
Hayır bir kaç gün daha bekleyip kan verecem ben deMerhaba, kan verdim sonucunu bekliyorum siz baktırdınız mı
Benim ilk gebeliğimde adet tarihim 4 gün geçti 14 çıkmıştı beta sağlıksız gebelik oldu düştü ..
Merhaba, malesef güzel haber alamadım... Değerim 3.80 civarına düşmüş. Nasip. Herşey Allahtan. Bir daha deneriz ne yapalımHayır bir kaç gün daha bekleyip kan verecem ben deinşallah güzel haberler alırsınız
Aynen öyle hayırlısı olsunMerhaba, malesef güzel haber alamadım... Değerim 3.80 civarına düşmüş. Nasip. Herşey Allahtan. Bir daha deneriz ne yapalımAllah isteyen herkese bağışlasın inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?