Beta hcg

Normal yani ben korktum doktorum 1 hafta sonra tekrar gel dedi arkadaşımda adetinin gecikmesinden 1 hafta sonra kan testi yaptırmış 1400 küsür çıkmış benim böyle çıkınca kimyasal gebelikten şüphelendim

Kimyasal gebelikten degerinizin biraz yukselip dusmesi gerekiyor. İlk kan testinde kimyasal olup olmadığını anlamak mümkün degil. Ki ayrica neden direk negatif düşündünüz. İnsallah cok saglikli bir gebeliktir

2 gün sonra 2 katı yada%60 artarsa sorum yok. Geç döllenme olmuş olabilir. her çocuk farklı olduğu gibi her gebelikte farklı

Şimdi idrar testi aldım tekrar ilk öğrendiğimde yaptigimda kırmızı çizgi çok belirgindi şimdi yaptığımda çok silik cıktı

Ben kimyasal gebelik yaşadım. Değer sıfıra inmeden kanmam oldu. O zaman da 186dan 135 falan düşmüştü. Sonra yavaş yavaş düşmeye başladı o zaman adetim 1 gün gecikmişti.
2 gün daha bekleyin kanama yoksa artma varsa sorun yok.

2 gün sonra 2 katı yada%60 artarsa sorum yok. Geç döllenme olmuş olabilir. her çocuk farklı olduğu gibi her gebelikte farklı
Merhabalar 26 agustos 108
27 agustos 146
30 agustos 354 doktorum 30 agustos da 400 ve üzeri cıkması gerek demişti sizce değerim düşük mü sağlıksız mı yardımcı olur musunuz?

27 agustos 146
30 agustos 354 doktorum 30 agustos da 400 ve üzeri cıkması gerek demişti sizce değerim düşük mü sağlıksız mı yardımcı olur musunuz?
Niye böyle günlerde baktırdınız Kİ doktorunuz neden 2 günde bir istemedi böyle bir şey söylenmesi çok zor

O zaman 26 30 arası 4 katı artması gerekiyor o da 436 falan yapıyor ama belki aynı saatlerde falan vermediyseniz o bile etkilemiş olabilir 2 gün sonra tekrar kan verin bence inşallah istediğiniz sonuca ulaşırsınız ama çokta düşük değil bence böyle artan arkadaşlar da mevcut içinizi ferah tutun

Çok teşekkür ederim amin insallah hayırlısıyla güzel sonuclar alırım rabbim isteyen herkese nasip etsin

27 agustos 146
Farklı farklı zamanlarda almışsınız ama ona rağmen güzel yükselmiş. 1 hafta bence kan vermeyin o zamana kadar kese de görünür belki kalp atışı da olur inşaallah. Bu arada adetin üzerinden kaç gün geçti

Merhabalar teşekkür ederim cevabınız için Henüz daha cok kucuk biraz durumum karısık maalesef gecen ay boş gebelik yasadım 5 haftalıkken dusuk yaptım kendim sonra 20 gun korunduk ve sonrasında korunmadan devam ettik 25 gun sonra tekrar hamile kaldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…