- 29 Haziran 2021
- 59
- 7
- 6
- 28
- Konu Sahibi Rosepink19
Adetinin 7. Gün gecikmesindeyim kan testimde beta 39.82 cıktı normal mı bu durumu yaşayan var mi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İlk başta yüksek çıkmak zorunda degil canim. Düzenli artış olursa sıkıntı yok.Adetinin 7. Gün gecikmesindeyim kan testimde beta 39.82 cıktı normal mı bu durumu yaşayan var mi
Kimyasal gebelikten degerinizin biraz yukselip dusmesi gerekiyor. İlk kan testinde kimyasal olup olmadığını anlamak mümkün degil. Ki ayrica neden direk negatif düşündünüz. İnsallah cok saglikli bir gebeliktirNormal yani ben korktum doktorum 1 hafta sonra tekrar gel dedi arkadaşımda adetinin gecikmesinden 1 hafta sonra kan testi yaptırmış 1400 küsür çıkmış benim böyle çıkınca kimyasal gebelikten şüphelendim
Merhabalar 26 agustos 1082 gün sonra 2 katı yada%60 artarsa sorum yok. Geç döllenme olmuş olabilir. her çocuk farklı olduğu gibi her gebelikte farklı
Niye böyle günlerde baktırdınız Kİ doktorunuz neden 2 günde bir istemedi böyle bir şey söylenmesi çok zorMerhabalar 26 agustos 108
27 agustos 146
30 agustos 354 doktorum 30 agustos da 400 ve üzeri cıkması gerek demişti sizce değerim düşük mü sağlıksız mı yardımcı olur musunuz?
Niye böyle günlerde baktırdınız Kİ doktorunuz neden 2 günde bir istemedi böyle bir şey söylenmesi çok zor
Çok teşekkür ederim amin insallah hayırlısıyla güzel sonuclar alırım rabbim isteyen herkese nasip etsinO zaman 26 30 arası 4 katı artması gerekiyor o da 436 falan yapıyor ama belki aynı saatlerde falan vermediyseniz o bile etkilemiş olabilir 2 gün sonra tekrar kan verin bence inşallah istediğiniz sonuca ulaşırsınız ama çokta düşük değil bence böyle artan arkadaşlar da mevcut içinizi ferah tutun![]()
Farklı farklı zamanlarda almışsınız ama ona rağmen güzel yükselmiş. 1 hafta bence kan vermeyin o zamana kadar kese de görünür belki kalp atışı da olur inşaallah.Merhabalar 26 agustos 108
27 agustos 146
30 agustos 354 doktorum 30 agustos da 400 ve üzeri cıkması gerek demişti sizce değerim düşük mü sağlıksız mı yardımcı olur musunuz?
Farklı farklı zamanlarda almışsınız ama ona rağmen güzel yükselmiş. 1 hafta bence kan vermeyin o zamana kadar kese de görünür belki kalp atışı da olur inşaallah.Bu arada adetin üzerinden kaç gün geçti