Beta hcg

MadamJuse

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
13 Aralık 2015
634
545
103
Arkadaşlar dün verdiğim kanda 78 çıkmıştı beta hcg bugün 82. Bunun anlamı nedir bilenler yardımcı olur musunuz kadın doğum doktorum yoktu sonucu değerlendiremedi

Arkadaşlar dün verdiğim kanda 78 çıkmıştı beta hcg bugün 82. Bunun anlamı nedir bilenler yardımcı olur musunuz kadın doğum doktorum yoktu sonucu değerlendiremedi
Yükselme olmamış sanırım kimyasal olabilir 😔

Evet olabilir değil mi:( 23 Ağustos’ta kürtaj olmuştum epey sağlıksız bir sürecin içindeyim sanırım😕

Neden hemen ertesi gün yaptınız? 2 gün sonra yaptırmanız gerekirdi. Aynı saat aynı laboratuvarda yaptırmalısınız

zaten 23 ağustosta kürtaj olmuş bence başka sıkıntı var daha ne zaman gebelik oluşacak???
Biraz sakin:) 3 soru işareti olmadan da soru olduğunu anlayabilirim:)

Ben ilk mesajını okudum. Kürtaj olduğunu sonraki mesajda yazmış dikkat etmemişim.

Konu sahibi; doktorunuz en doğru değerlendirir. Biraz tuhaf bir durum ama stres yapmadan görüşmeyi bekleyin.

Ben ilk mesajını okudum. Kürtaj olduğunu sonraki mesajda yazmış dikkat etmemişim.

Konu sahibi; doktorunuz en doğru değerlendirir. Biraz tuhaf bir durum ama stres yapmadan görüşmeyi bekleyin.
yok onu ünlem ifadesi olarak kullandım aslında şaşırdım tövbe bismillah dedim ne güzel ne hızlı diye okumadığınızı tahmin etmedim :)

Teşekkür ederim 🙏🏻

Arkadaşlar 23 Ağustos’ta kürtaj olmuştum
Geçen haftadan beri baktırdığım ilk beta değeri 78
Ondan 1gün sonra 82
Ondan 1gün sonra 53
Ondan 3gün sonra da 46 çıktı
Sizce bu kadar yavaş değişmesinin sebebi nedir? Doktorum yine betayı takipte kalalım dedi şimdilik herhangi bir ilaç vs vermedi kürtajdan beri regl de olmadım.

Back
X