Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
12 günüm gecikti 18 ekimde kan verdim 9.58 çıktı 24 ekimde tekrar kan verdim 17.59 çıktı 25 ekimde verdim 18 çıktı ve sağlıksız gebelik denildi bu durumu yaşayıp normal sağlıklı gebeliğe dönüşen oldu mu
12 günüm gecikti 18 ekimde kan verdim 9.58 çıktı 24 ekimde tekrar kan verdim 17.59 çıktı 25 ekimde verdim 18 çıktı ve sağlıksız gebelik denildi bu durumu yaşayıp normal sağlıklı gebeliğe dönüşen oldu mu
Malesef kimyasal gebelik yaşadığınız durum ve sağlıksız olduğu için vücut onu atacak yapacak hiç bir şey yok vücudun onu atması daha iyi kromozom eksikliği fazlalığı ve sakatlık vb durumlar olduğunda böyle oluyor demişti kadın doğum bana inanın böyle olması yani bunu vücudun atmadı daha iyi Allah hayırlısını sağlıklısını versin inşallah