Beta hcg

Sumeyye1242

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2018
31
12
38
30
Kızlar merhaba benim adetime iki gün kala beta hcg 290 çıktı.1 hafta önce verdiğim kanda da hamilelik yok gözüküyordu. Sizce ikiz olabilir mi yoksa 1 haftalık da bu değer normal mi ?

Kızlar merhaba benim adetime iki gün kala beta hcg 290 çıktı.1 hafta önce verdiğim kanda da hamilelik yok gözüküyordu. Sizce ikiz olabilir mi yoksa 1 haftalık da bu değer normal mi ?
Merhaba
Sizde durum nedir acaba? bende regli tarihime 3 gün kala yaptırdım 279 çıktı ve bana da yüksek geldi. 1 hafta önce yaptırmıştım benimde sizin gibi 0.1 çıkmıştı. Bugün tekrar yaptırdım sonuç için yarını bekliyorum.

Hastaneye gittim tek kese gözüktü. Doktor değerlerin gerçekten çok yüksek ama ikiz olup olmadığını ilerleyen günlerde anlayacağız dedi çarşamba günü bi daha randevum var . Adet günüm geçtikten 4 gün sonra hastaneye keseyi görmeyi gittiğim de değerim 10 bin çıktı

Benimde adet günümde 1008 çıktı Perşembe günü. Bizde bugün doktor randevusu aldık gideceğiz bakalım inşallah keseyi görürüz. Allah hayırlısı ile koucağına almayı nasip etsin

Benimde adet günümde 1008 çıktı Perşembe günü. Bizde bugün doktor randevusu aldık gideceğiz bakalım inşallah keseyi görürüz. Allah hayırlısı ile koucağına almayı nasip etsin
Biz gittik bebeği gördük Amin kuzum rabbim senin bebeğinize sağ Salim kucağına almayı nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…