- 21 Ekim 2021
- 36
- 11
- 38
- 23
- Konu Sahibi Papatyaaa231
-
4 gün arası çok az artmış ikigunde bir iki katı olur 4 katı olması lazımdı üzülerek söylüyorum bı doktora git istersen geç döllenme den bu kadar azdır beta dış gebelik olabilir bu değerlerPazartesi günü 123 olan betam perşembe günü 318 normal Bi artış mı acaba
48 saatte bir artış olduğunu biliyorum ben dün yaptıramadım bugun yaptırdım4 gün arası çok az artmış ikigunde bir iki katı olur 4 katı olması lazımdı üzülerek söylüyorum bı doktora git istersen geç döllenme den bu kadar azdır beta dış gebelik olabilir bu değerler
Pazartesi 123 ise çarşamba 240lı bir değer olması lazımdı, perşembe 318 normal kız.48 saatte bir artış olduğunu biliyorum ben dün yaptıramadım bugun yaptırdım
Daha 4+4 deyizPazartesi 123 ise çarşamba 240lı bir değer olması lazımdı, perşembe 318 normal kız.Ay kafam durmuş. Normal görünüyor evet. Sağlıcakla ilerlesin inşallah. Hayırlı olsun. ❤❤
Son adet tarihiniz ne zamandiDaha 4+4 deyiz
Son adet tarihiniz ne zamandi
Kaç günde bir adet oluyonuz
Normal.Pazartesi günü 123 olan betam perşembe günü 318 normal Bi artış mı acaba
3 katı olmasına 51 kadar Bi sayı kalmış çok endişelendşm doktorum da izinde gidemedimNormal.
Endişelenecek birşey yok ki.3 katı olmasına 51 kadar Bi sayı kalmış çok endişelendşm doktorum da izinde gidemedim
Kasık ağrım var 4+4 hamile olduğum için korktum dış gebeliktir diyeEndişelenecek birşey yok ki.
Yok yok oluyor o çok normal. Adet olunması gereken günlerde adet sancısı da oluyor hatta. Annelik sürekli bir endişe hali ama siz kendinizi rahatlatin. Artış gayet güzel. İsterseniz iki gün sonra tekrar kan verin içiniz rahatlasın.Kasık ağrım var 4+4 hamile olduğum için korktum dış gebeliktir diye
Dün 260 olması gerikiyodu dün veremedin bugun verdim 318 oldu bugun 51 daha olsa 3 katı olucaktıYok yok oluyor o çok normal. Adet olunması gereken günlerde adet sancısı da oluyor hatta. Annelik sürekli bir endişe hali ama siz kendinizi rahatlatin. Artış gayet güzel. İsterseniz iki gün sonra tekrar kan verin içiniz rahatlasın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?