Beta hcg

Pazartesi günü 123 olan betam perşembe günü 318 normal Bi artış mı acaba
4 gün arası çok az artmış ikigunde bir iki katı olur 4 katı olması lazımdı üzülerek söylüyorum bı doktora git istersen geç döllenme den bu kadar azdır beta dış gebelik olabilir bu değerler

48 saatte bir artış olduğunu biliyorum ben dün yaptıramadım bugun yaptırdım

48 saatte bir artış olduğunu biliyorum ben dün yaptıramadım bugun yaptırdım
Pazartesi 123 ise çarşamba 240lı bir değer olması lazımdı, perşembe 318 normal kız. Ay kafam durmuş. Normal görünüyor evet. Sağlıcakla ilerlesin inşallah. Hayırlı olsun. ❤❤

48 saatlik artışa bakılır cuma günü perşembe açığını kapatacak olabilir yani. Mutlaka 2 günde 1 baktırın. Ayrıca %60 artış da kabul görüyor

Hayır normal artmış 2 gün sonra aynı yerde aynı saatte kan verip takip edebilirsiniz bence değeriniz güzel ilerliyor aklınızda bir soru varsa isterseniz mesaj atın doktora o daha iyi yönlendirir kadına hemen dış gebelik diyip neden moralini bozuyorsunuz ki

Kasık ağrım var 4+4 hamile olduğum için korktum dış gebeliktir diye
Yok yok oluyor o çok normal. Adet olunması gereken günlerde adet sancısı da oluyor hatta. Annelik sürekli bir endişe hali ama siz kendinizi rahatlatin. Artış gayet güzel. İsterseniz iki gün sonra tekrar kan verin içiniz rahatlasın.

Dün 260 olması gerikiyodu dün veremedin bugun verdim 318 oldu bugun 51 daha olsa 3 katı olucaktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…